spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Hoții de lemne prinși în flagrant de jandarmi

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Hoții de lemne prinși în flagrant de jandarmi

Efective de jandarmi din cadrul Detaşamentului 7 Jandarmi Câmpulung au executat acţiuni punctuale, în zona comunelor Bughea de Sus, Lereşti şi Valea Mare – Pravăţ, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale din domeniul tăierii, circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii câmpulungeni au depistat mai multe persoane de sex masculin care sustrăgeau material lemnos din fondul forestier, persoane care au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale pentru sustragerea de material lemnos din fondul forestier, valoarea totală a amenzilor fiind de 9000 lei. De asemenea, o persoană de sex feminin a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei pentru refuzul de a da date cu privire la stabilirea identităţii sale.

S-a procedat la întocmirea documentelor de constatare conform prevederilor legale în vigoare, iar materialul lemnos (4,5 metri cubi) a fost ridicat de la făptuitori şi predat în custodie Ocolului Silvic Câmpulung.

Jandarmii campulungeni, actiune impotriva furtului de lemne

Posted by Prifit Argesean on 12 Martie 2018

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....