Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ! Halal primar, halal găzar ! Panţurescu şi Jubleanu s-au filmat singuri stropind cu apă

Facebook Twitter Google+
VIDEO ! Halal primar, halal găzar ! Panţurescu şi Jubleanu s-au filmat singuri stropind cu apă

Ca-n filmele cu prosti ! In timp ce orasul a luat-o la vale serios de cand au ajuns in fruntea primariei, astazi, ca sa evite intalnirile cu miile de oameni care ii injura pe unde ii prind, cei doi caraghiosi, Panturescu si Jubleanu, au mers intr-un loc mai retras, fara lume, ca sa se filmeze si sa arate oamenilor, vai, ce harnici sunt ei.

Comentariile sunt de prisos, iar daca va doare burta de ras vazand hal primar si viceprimar, sa va mai spunem ca locul unde s-a facut filmarea este langa ruinele stadionului municipal, langa ruinele strandului , argesenii ramanand singurii locuitori ai unui municipiu din Romania care nu au un strand si, mai mult, langa platoul din fata salii de sport care arata jalnic, plin rable scoase la vanzare si casute ieftine de lemn aproape mancat de carii. Acelasi platou pe care gazarul Jubleanu venise anul trecut cu tampita idee de a-l denumi Piata Regina Ana.

Firesc, razand sau plangand vazand ce hal de primar au, argesenii au comentat pe masura:

Iordache Iuli:  Ar trebui amenajat si cel de la Fantana Mesterului Manole …alei asfaltate…un grup de turisti saptamana trecuta erau tare nemultumiti …Avem un oras frumos…dar pacat ca nu-l punem in valoare!!!Nu avem locuri de parcare…nu avem drumuri asfaltate…locuri amenajate pt copii,nici atat!Noi v-am ales sa faceti CEVA pt orasul acesta …sa ne modernizam si noi…Suntem Oras Regal…Ati vizitat dl.Primar un Oras Regal ?Mie imi este rusine sa spun ca orasul nostru e Oras Regal!!!Un tanar primar (23 de ani)a facut dintr-o comuna obiectiv turistic…si noi cu istoria noastra nu suntem in stare sa atragem turistii!!!😢😢😢Pacat !!!

Mihai Gherghina: D-nul Viceprimar pregateste pasune pentru oile lui D.Petrescu pentru a evita pe viitor blocarea bulevardului Basarabilor . Ce ziceți ?…
Cristi Robert Punem niste cartofi…macar mai valorificam si noi stadionul
Marian CioboataDomnule primar faceți ceva și cu ștrandul municipal.

 

 

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/100012051102483/videos/vb.100012051102483/300331070378594/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....