spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO | Halal eurodeputat ! Gabriela Zoană, gafă de corigentă la geografie: „Moldova este graniță cu Rusia”

Facebook Twitter Google+

După ce, in urmă cu două săptămâni, îşi făcea un selfie rânjind de situaţia Romîniei in sala Parlamentululu European de la Strasbourg, focoasa Maria Gabriela Zoană, înlocuitoarea lui Dăncilă în Parlamentul European, a redefinit graniţele Europei de Est în cursul dezbaterii de marți din plenul de la Strasbourg,

Astfel, în timpul unei dezbateri pe tema Acordului de Asociere UE-Republica Moldova, Maria Gabriela Zoană, cea care a ajuns în Parlamentul European pe locul eliberat de Viorica Dăncilă când a preluat funcția de prim-ministru al României, a ținut să precizeze (și să sublinieze) că Moldova se învecinează cu Rusia. De precizat că eurodeputatul PSD işi citea discursulu după o coalp de hărtie, dovadă că nu numai ea este corigenta la geografie ci şi consilierul care i-a scris discurusul, cel mai probabil in timp ce Zoană era la shopping.

„Moldova, și nu trebuie să uităm acest lucru, Moldova este graniță cu Rusia”, a spus Zoană în timpul dezbaterii. „Uniunea Europeană trebuie să dea atenție acestui lucru. Europa trebuie să ajute Moldova să scape de influențele altor țări”, a continuat deputata social-democrată,.

Republica Moldova, conform granițelor în vigoare în 2018, se învecinează la vest cu România, iar pe celelalte laturi cu Ucraina.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....