spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Gara Regala de la Curtea de Arges a intrat in renovare – Zeci de muncitori fac pregatiri de inmormantare

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Gara Regala de la Curtea de Arges a intrat in renovare – Zeci de muncitori fac pregatiri de inmormantare

Forfota mare astazi, asa cum de altfel anticipasem, la Gara Regala din Curtea de Arges. Trenul regal va aduce sambata sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai iar acest lucru face ca in zona garii sa se faca pregatiri intense.

Zeci de muncitori din cadrul Serviciului Public de Gospodarire Comunala, de Salubritate Urbana dar si conducerea orasului si reprezentanti ai politiei, pompierilor si jandarmeriei sunt astazi in zona garii unde pun la punct detaliile pentru sosirea trenului regal.

O alta categorie de angajati, de aceasta data cei ai CFR curata sinele de cale ferata si vopsesc stalpii de iluminat sau bordurile de pe peron.

De departe insa cea mai importanta lucrare va fi aceea de zugravire a cladirii monument istoric. „Au venit de la Brasov baietii de la firma, trimisi de CFR. Pun schelele se apuca sa cojeasca peretii si sa varuiasca. Eu nu stiu cum termina ei in patru zile si nici nu stiu ce lucrare iese ca e frig afara… Da si cand a renovat Basescu gara era zapada si mai frig ca acum… De aia n-au prea tinut lucrarile” spune un angajat al CFR.

 

Ramane de vazut asadar ce carpeli se vor face la gara regala pentru a arata cat de cat ingrijita mai ales ca de lucrari mai importante nu poate fi vorba fara aprobari speciale, tinand cont ca vorbim de un monument istoric.

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/758941497644528/?type=3″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....