spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ! Furtuna a făcut prăpăd în Piteşti, complex Fortuna avariat – CE URMEAZĂ LA NOAPTE ?

Facebook Twitter Google+

Furtuna care s-a abătut noaptea trecută asupra Piteştiului a făcut ravagii serioase. Mai mulţi copaci au fost puşi la pământ de vântul puternic iar grindina a batut serios in multe cartiere. Astfel de probleme au fost semnalate în cartierul Craiovei. dar şi pe strada Calea Bascov şi strada Nicolae Creţulescu. De asemenea într-o locuinţă din cartierul Trivale a pătruns apa. Probleme mari au fost si in centru acolo unde Complexul Fortuna a avut cel mai mult de suferit

Pompierii și angajații de la Administrația Domeniului Public Pitesti au fost permanant pe teren si au îndepărtat copacii căzuți pe străzi. Din fericire nu au fost victime dar cel putin trei mașini au fost avariate. Problemele au continuat si in aceasta  această dimineață:  un copac a căzut pe acoperișul unei case din Pitești, altul pe strada Livezilor, iar altul peste firele electrice de pe strada Eroilor. Subsoluri de bloc si ai curti au fost inundate. Pompierii au incercat sa faca fata numeroaselor solicitari.

Din pacate, codul galben de furtuna este inca in vigoare pentru judetul Arges, asa ca, cel mai probabil, va urma un nou episod din episodul „Capriciile Naturii”.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....