Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO FURT LEMNE CU CAMIOANELE – Forestierii corecţi sunt nemulţumiţi: „Trufăşilă ăsta ne face de râs !”

Publicat

in

Asa cum relatam intr-o ştire anterioară, ieri după amiază, jandarmii din zona Hidrocentralei din localitatea Arefu împreună cu poliţiştii, au surprins  un camion care transporta ilegal  material lemnos. Aseara, dupa aparitia articolului,  mai multi patroni de firme din domeniul forestier ne-au sunat sa ne spuna ca acel camion apartine cunoscutului afacerist Trufăşilă, proprietar a mai multor camioane cu care transporta, frecvent, material lemnos. Cum le transporta ? Probabil exact ca ieri, cand soferul camionului plin cu lemne nu avea aviz de însoţire sau documente comunitare echivalente acestora, prevăzute de normele privind circulaţia materialelor lemnoase în vigoare. Totodată, jandarmii au constatat faptul că numerele de înmatriculare nu corespundeau cu cele din documentele prezentate.

Patronii de firme din domeniul forestier care sustin ca lucreaza corect, spun ca indivizi precum acest Trufasila le fac breasla de ras: ” Trufăşilă ăsta si alti cîţiva ne fac de râs pe noi, ăştia care lucrăm corect. Cum sa pleci fara documente la drum, cum sa transporti lemnul in astfel de condiţii. Din cauza lui Trufăşilă si a altora ca el , restul patronilor dein domeniul forestier au ajunsa să fie priviti cu ura de oameni si sa fie urmăriţi de poliţie”, ne-a declarat unul dintre oamenii de afaceri din Curtea de Argeş care activează în  domeniul forestier.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Accident groaznic la Merișani – Intervin 3 ambulanțe

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp un grav cccident rutier a avut loc pe DN 7C, comuna Merișani, sat Dobrogostea. Potrivit primelor informații sunt 3 persoane încarcerate.
Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Romii se revoltă! `Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor`

Publicat

in

De

Protest în Târgu Mureș cu 500 de participanți după declarațiile primarului, Dorin Florea care a spus că ar trebui monitorizată și controlată natalitatea în rândurile familiilor sărace de etnie romă.

La aproape o săptămână de la declarațiile rasiste ale edilului cei jigniți de acesta au decis să protesteze cerând demisia primarului. Unii dintre participanți erau pentru prima dată la o acțiune civică de felul acesta.

Au fost aproximativ 500 de participanți romi și neromi din Tg. Mureș, unii dintre ei prima dată la un protest în special din carierele marginașe, sărace și ignorate de ”primarul minune” care nu a ținut cont niciodată de aceste cartiere în investițiile pe care le-a făcut. Știm foarte bine că a avut agenți electorali în rândul romilor, și aici este problema pentru că romii l-au susținut pe acest domn să obțină mandat de primar și s-a întors împotriva lor ulterior. Parctic și-a pierdut o parte din suportul alegătorilor din Tg. Mureș venind cu astfel de declarații.

Intențiile lui nu sunt legate de exterminarea romilor sunt legate de mandatul lui viitor. Acest domn își pierde funcția și caută soluții, scopul a fost să își mențină poziția.

A fost debutul astăzi dar de acum vor urma și alte forme de protest. Vom cere președintelui Klaus Iohannis să retragă decorația acordată de Băsescu acestui domn. Vom depune și o plângere penală la parchet pe numele primarului, totodată intenționăm să creăm o petiție pentru prefectul județului Mureș ca să îl suspende din funcție” a declarat pentru b1.ro sociologul și activistul pentru cauza romilor, Ciprian Necula, arată realitatea.

Vezi și:

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend