Acest continut nu poate fi copiat !
spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO FOTO INCREDIBIL ! Au lăsat în paragină locurile de joacă de milioane pentru a face unul … chinezesc! 

Facebook Twitter Google+
VIDEO FOTO INCREDIBIL ! Au lăsat în paragină locurile de joacă de milioane pentru a face unul … chinezesc! 

– În loc să repare parcurile existente, primăria cumpără din China balansoare si echipamente ieftine pentru un nou loc de joacă mărginaş

Pare incredibil ce se întâmplă la Curtea de Argeş în privinţa parcurilor de joacă, mai exact in privinţa modului cum cineva îşi bate joc de milioane de euro dar şi de mii de copii. Nu mai e un secret că majoritatea locurilor de joacă arată groaznic, ca după bombradament dar numai primăria nu vede asta. Nu numai că nu vede dar nu are nici măcar iniţiativa de a le repara ba, mai mult, în loc să facă asta cu bani puţini, investeşte o sumă uriaşă într-un nou loc de joacă…. chinezesc !

Parcul de 1 milion a ajuns periculos şi arată în ultimul hal !

Parcul de 1 milion de euro, reabilitat pe vremea primarului Nicolae Diaconu aratǎ într-un hal fără de hal şi oricine trece pe acolo se închină şi fuge cât mai departe cu teama că s-ar putea accidenta. Nimic nu mai este întreg aici: bǎncile şi coşurile de gunoi sunt cu toate rupte sau lipsesc de tot, nu existǎ nici mǎcar o lumina dintre cele menţionate în proiect, sistemul de irigat nu a funcţionat niciodatǎ iar spaţiul cu bǎnci şi mese destinat jucǎtorilor de şah, aşa cum a fost trecut în proiect, a ajuns un real pericol, in paragină totală. Si asta pentru cǎ pavajul de lemn a putrezit şi s-a rupt, nu puţini fiind cei care şi-au prins picioarele printre scândurile şubrede. În plus, fostele mese de şah sunt pline de mesaje obscene şi sunt mutate dupǎ bunul plac al tinerilor teribilişti care periodic au creat probleme vandalizând zona. Reamintim cǎ amenajarea parcului situat lângǎ Centrul de Culturǎ şi Arte a costat aproximativ 1 milion de euro, banii fiind alocaţi de la Ministerul Mediului, pe vremea primarului Nicolae Diaconu. Aleile cu pavele pietonale sunt de-a dreptul impracticabile iar faptul cǎ nimeni nu s-a mai ocupat nici mǎcar de întreţinere, face ca imaginile alǎturate sǎ fie unele de coşmar. Mai mult, pe laterala cealalta a Centrului de Cultură, acolo unde aleargă zilnic zeci, poate sute, de copii, au apărut găuri adănci care pot provoca tragedii. Toată lumea se întreabă de ce nimeni nu face un minim efort pentru a reface acest parc situat central şi a-l transforma intr-un veritabil pol al distracşiei si relaxării pentru copii dar si pentru părinţi.

RUŞINOS ! Parc de milioane utilat cu chinezării ieftine !

Cum „gospodarii” oraşului au idei trăznite, ultima vizeaza nu repararea parcurilor deja existente şi aflate în paragină, ci realizarea unuia nou, intr-o zonă cam pustie. Dar nu asta ar fi problema, nu ca in loc să bagi ceva bănuţi să repari atatea parcuri rablagite şi să faci o bucurie copiilor tu bagi banii în alt parc departe de zonele locuite, ci faptul că toate echipamentele de joaca sunt chinezeşti, ieftine pentru

Echipamentele comandate pe portalul alibaba.com sunt foarte ieftine, dar in actele finale vor fi mai scumpe decat cele de marca sau cele produse in Romania.

Echipamentele comandate pe portalul alibaba.com sunt foarte ieftine, dar in actele finale vor fi mai scumpe decat cele de marca sau cele produse in Romania.

constructor, dar al dracului de scumpe pentru bugetul local. Manevrele le ştiţi ! Stdiind proiectul parcului şi dar şi ultimele informaţii oficiale, aflăm că toate echipamentele care vor utila parcul de langa Sala de Sport, au fost comandate in China, cel mai probabil pe cunoscutul portal de cumpărături alibaba.com. Cu proiectul in faţă, am comandat şi noi pe alibaba.com toate echipamentele descrise si ne-a iesit un total de circa 2900 Euro. Pai… si de ce atata banet din bugetul orasului, daca tot s-a optat pentru chinezarii ieftine în loc să cumperi de la producătorii români sau vest europeni ? Şi dacă tot s-a comandat în China, de ce s-a făcut economie şi la transport şi acum se vine cu vrăjeli de genul că e furtună pe oceane si nu ajung echipamentele la timp? Da, pare incredibil ce se întâmplă: să ai zeci de locuri de joacă dar în loc să le repari, te apuci să faci un loc de joacă nou cu echipamente chinezeşti şi care are mari şanse, mai ales având în vedere amplasarea, ca în scurt timp şi acesta să ajungă o paragina! Asta înseamnă să fii gospodar PSD ! Asta înseamnă să neglijezi mii de copii care acum îşi riscă integritatea prin multele de parcuri neîngrijite din Curtea de Argeş.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....