spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Familie de ursi cazata la o pensiune in Arges

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Familie de ursi cazata la o pensiune in Arges

O familie de ursi, dintre numeroasele de altfel din zona montana a Argesului, s-a cazat pentru o noapte la Pensiunea la Cetate. Cum oamenii au taiat padurile, si ursii au venit sa stea la… pensiune.

Asadar, se pare ca ursii se razbuna pentru defrisarile care i-au lasat fara habitat iar acest lucru se vede si in imaginile alaturate cand unul dintre ursi loveste cu putere un tomberon de gunoi pe care il arunca intr-o masina parcata.

Prezenta animalelor salbatice in zona montana a Argesului  a devenit obisnuinta dar in acelasi timp un foarte mare pericol pe care autoritatile pur si simplu il ignora, cel putin pana cand o tragedie de proportii va avea loc.

 

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/709057965966215/?type=3&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....