spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO EXCLUSIV ! Refuzat de Iohannis, Drăghici este pus la punct de persoana care „i-a copt” dosarul penal: ” L-aş privi cu ură. Nu am ce-i spune unui astfel de om !”

Facebook Twitter Google+
VIDEO EXCLUSIV ! Refuzat de Iohannis, Drăghici este pus la punct de persoana care „i-a copt” dosarul penal: ” L-aş privi cu ură. Nu am ce-i spune unui astfel de om !”

Aşa cum ziarul nostru a anticipat, președintele Klaus Iohannis a anunțat, vineri, că nu acceptă cele două propuneri înaintate de Guvern pentru Ministerul Transporturilor, Mircea Drăghici și Lia Olguța Vasilescu pentru portofoliul de ministru al Dezvoltării. Estimarea noastra avea la baza dosarul penal in care apare numele trezorierului PSD si in care procurorii cerceteaza disparitia a 850.000 litri de combustibil dela subsidiara Hidroelectrica, Hidroserv SA, companie condusa de vecinul si prietenul deputatului PSD.
Prezent in studiourile televiziunii noastre, omul de la care a pornit acest dosar penal, liderul de sindicat Gheorghe Dica, cel care a formulat plangerea penala, a avut numai cuvinte de dispret la adresa trezorierului PSD, Mircea Draghici. Intrebat ce i-ar spune deputatuluiDraghici daca s-ar intalni fata in fata cu el, Gheorghe Dica a spus ca nu are ca să îi spun unui astfel de om:”L-as privi cu ura in ochi. Privirea mea i-ar spune totul ! Ce poti sa ii spui unui om de genul asta ! Ei nu au stiut decat sa fure! Sunt convins ca Draghici si camarila vor ajunge acolo unde trebuie!”, a spus liderul de sindicatui Hidroserv SA, Gheorghe Dica, cel care a initiat dosarul in care apare si numele deputatului mircea Draghici.

VEZI MAI JOS INREGISTRAREA EMISIUNII – de la min 35 liderul de sindicat vorbeste explicit despre Mircea Draghici.

Asadar, sunt penibile acuzaţiile PSD potrivit cărora, imediat dupa nominalizare, lui Drăghici i s-ar fi fabricat dosare penale. Sunt penibile pentru ca nominalizarea lui Draghici a fost făcută la sfarşitul lunii noiembrie, dată la care procurorii aveau pe masa de circa doua luni un dosar in care apare numele acestuia. Ziarul nostru publica în exclusivitate, inca de la inceputul luni octombrie, o adresă oficiala a Parchetului referitoare la un dosar in care se cerceteaza un prejudiciu uriaş la o companie de stat la a cărei conducere s-a aflat ani buni prietenul şi vecinul deputatului. Potivit acelei adrese, procurorii din Argeş au „dispus disjungerea şi declinarea competenţei de soluţionare a cauzei (privind fapta săvîrşită de Drăghici Mircea Gheorghe) în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Reaminteam atunci ca e vorba de acelaşi dosar format initial la DNA si retrimis spre cercetare procurorilor de la Curtea de Argeş. Surse judiciare ne-au dezvaluit că, după administrea unor probe suplimentare şi audierea unor martori, in ecuatia dispariţiei unor miliarde de la una din marile companii de stat ar fi apărut şi numele deputatului Drăghici

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....