spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO Eugen Teodorovici a făcut EVENIMENT SPECIAL, după anunțul Eurostat: Cum l-a pus la punct pe Klaus Iohannis, dar și instituțiile internaționale

Facebook Twitter Google+

România a avut, în primul trimestru al anului 2019, cea mai mare creștere din Uniunea Europeană, după Ungaria, lucru certificat de Eurostat. Eugen Teodorovici, ministrul de Finanțe, a ținut să celebre în stil propriu evenimentul și a organizat o conferință de presă în care i-a pus la zis pe cei care anunțau colapsul economic al României.

Președintele Klaus Iohannis, care nu ratează niciun moment în care să nu zică despre ”guvernarea eșuată a PSD”, a primit o lecție de la Teodorovici, la pachet cu instituțiile europene, dar și câteva instituții din România, care au prognozat o creștere economică mult mai mică.

Citește și: Se anunță un nou mega-protest #Rezist! Mii de oameni vor umple Piața Victoriei!

”E o diferență între ce prognozează Guvernul și ce spun organismele internaționale, FMI, Comisia Europeană, dar și naționale Consiliul Fiscal și Președinția. Bugetul a fost respins, în premieră, de președinte, și se dovedește că a fost o greșeală, sperăm să fie prima și ultima de acest fel. Ar trebui să își revizuiască modul de calcul, pentru că fac estimări nejustificate. PIB-ul va ajunge, în acest an, la 1.031 miliarde de lei.”, a declarat Eugen Teodorovici.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments