spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ! El este violatorul din Curtea de Arges – A fost prins şi încătuşat CE A DECLARAT PROCURORILOR

Facebook Twitter Google+
VIDEO ! El este violatorul din Curtea de Arges – A fost prins şi încătuşat CE A DECLARAT PROCURORILOR

Aşa cum relatam ieri, o tânără ăn varsta de 29 ani din Curtea de Arges a trait momente de groaza ieri dimineata cand, in drumul sau spre serviciu, a fost agresata si violata de un cioban. Dupa ce a scapat, ea a sunat la 112, iar politistii au demarat cercetarile. Dupa mai bine de 12 ore de la incident si dupa o desfasurare de forte impresionanta, agresorul a fost identificat si retinut dupa iar informatia a fost furnizata aseara, in direct la SUPER TV, de catre Madalina Epure, purtatorul de cuvantt al IPJ Arges.

Tanara  locuieste intr-un zona marginasa a orasului Curtea de Arges, iar pentru a ajunge la strada principala trebuie sa parcurga un drum de aproximativ un kilometru printr-o zona impadurita care ducea pe strada Negrteu Voda, langa notariatele din yona Colegiului Vlaicu Voda.. Ciobanul, aflat pe un cal, a observat-o singura si a pornit in urmarirea ei.

Barbatul a târat victima in padure, acolo unde a lovit-o cu pumnii si cu picioarele, dupa care a violat-o. Imediat ce a scapat din mainile agresorului, femeia de 29 de ani si-a anuntat familia si a sunat la 112.

Asa cum relatam inca de ieri, ciobanul in varsta de 41 ani este recidivist, in trecut fiind condamnat de 5 ori: de doua ori pentru viol, de doua pentru tentativa de viol și ultima, pentru care a stat in închisoare intre 2013 și 2017, pentru violare de domiciliu.

Tanara de 29 ani este acum internata la spitalul din Curtea de Arges unde a fost supusa unor investigatii medicale. Barbatul, Costel Z. a fost retinut aseara tarziu și risca acum o pedeapsa intre 3 și 10 ani de inchisoare.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....