Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! El este violatorul din Curtea de Arges – A fost prins şi încătuşat CE A DECLARAT PROCURORILOR

Publicat

in

Aşa cum relatam ieri, o tânără ăn varsta de 29 ani din Curtea de Arges a trait momente de groaza ieri dimineata cand, in drumul sau spre serviciu, a fost agresata si violata de un cioban. Dupa ce a scapat, ea a sunat la 112, iar politistii au demarat cercetarile. Dupa mai bine de 12 ore de la incident si dupa o desfasurare de forte impresionanta, agresorul a fost identificat si retinut dupa iar informatia a fost furnizata aseara, in direct la SUPER TV, de catre Madalina Epure, purtatorul de cuvantt al IPJ Arges.

Tanara  locuieste intr-un zona marginasa a orasului Curtea de Arges, iar pentru a ajunge la strada principala trebuie sa parcurga un drum de aproximativ un kilometru printr-o zona impadurita care ducea pe strada Negrteu Voda, langa notariatele din yona Colegiului Vlaicu Voda.. Ciobanul, aflat pe un cal, a observat-o singura si a pornit in urmarirea ei.

Barbatul a târat victima in padure, acolo unde a lovit-o cu pumnii si cu picioarele, dupa care a violat-o. Imediat ce a scapat din mainile agresorului, femeia de 29 de ani si-a anuntat familia si a sunat la 112.

Asa cum relatam inca de ieri, ciobanul in varsta de 41 ani este recidivist, in trecut fiind condamnat de 5 ori: de doua ori pentru viol, de doua pentru tentativa de viol și ultima, pentru care a stat in închisoare intre 2013 și 2017, pentru violare de domiciliu.

Tanara de 29 ani este acum internata la spitalul din Curtea de Arges unde a fost supusa unor investigatii medicale. Barbatul, Costel Z. a fost retinut aseara tarziu și risca acum o pedeapsa intre 3 și 10 ani de inchisoare.

ACTUAL

GATA cu amânările ! Azi se DESCHIDE BAZINUL DE ÎNOT – TARIFE și CONDIȚII DE ACCES

Publicat

in

De

După aproape 3 ani de la pornirea lucrărilor, de astazi, miercuri, 13 noiembrie 2019, Bazinul de înot isi deschide portile pentru toti locuitorii din Curtea de Argeș. Tot de astazi se fac înscrieri pentru cursurile de iniţiere pentru inot. In incinta minicomplexului functionează două bazine cu adâncimi, de 1,7m și 1,4 m, ambele cu apa încălzită la temperatura de 28 grade Celsius. Centrul dispune si de sală de saună dar si necesarele. Capacitateaa maximă de primire este de 170 persoane într-o oră.

TARIF INTRARE BAZIN

ADULȚI – 12 lei/ora

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 8 lei /ora

TARIF INTRARE BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 18 lei/ora

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 12lei /ora

TARIF ABONAMENT 10 ORE  BAZIN

ADULȚI – 90 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 60 lei

TARIF ABONAMENT 10 ORE  BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 135 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 90 lei

TARIF ABONAMENT 30 ORE  BAZIN

ADULȚI – 225 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 150 lei

TARIF ABONAMENT 30 ORE  BAZIN + SAUNA

ADULȚI – 330 lei

COPII, ELEVI, STUDENȚI – 225 lei

Tarifele urmeaza a fi votate de consilierii locali   in sedinta din aceasta luna.

Potrivit regulamentului bazinului, pentru a avea acces la bazin, pe langa bani trebuie sa prezentati si urmatoarele:

  • copie certificat de naștere sau copie CI
  • -adeverință medicală cu mențiunea  „Apt pentru efort fizic”,  iar la momentul examinării nu există în evidența cu boli dermatologice;
  • cerere de înscriere tip;
  • o declarație tip din partea însoțitorului copilului până la vârstă de 14 ani precum că a luat la cunoștință de Regulamentul bazinului, norme de comportare, interdicții și obligații.
  • De asemenea, beneficiarii trebuie să aibă echipantent – cască, papuci, prosop, costum de baie sau slip.

Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban a decis- Singurul om din echipa Vioricăi Dăncilă pe care îl va ține în funcție

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a anunţat, marţi, că va continua colaborarea Guvernului cu fostul internaţional Gheorghe Popescu, pentru Campionatul European din 2020, potrivit news.ro.

„M-am întâlnit ieri cu Gică Popescu, care a fost consilier onorific al primului ministru şi care mi-a explicat cu ce se ocupă, e un fel de CEO pe partea proiector necesare pentru Campionatul European de fotbal şi am luat decizia să continui colaborarea cu Gică Popescu. Evident nu are culoare politică, s-a implicat în proiectul acesta, pentru că trebuia cineva care venea un pic din exteriorul administraţiei ca să împingă lucrurile înainte şi să le vadă dintr-o prespectivă. Am rămas foarte plăcut surprins că a început să cunoască foarte multe detalii tehnice, chestiuni de contractare, de stadii de lucrări şi ca atare vom continua colaborarea. Sigur, preşedintele comitetului inter ministerial, din ce am înţeles, este este ministrul Tineretului şi Sportului şi sunt convins că împreună vom pregăti toată lucrurile pentru campionatul european”, a declarat Orban.

Vezi și: Un fost colonel SRI anunță că s-a dat semnalul împotriva lui Dan Barna: ‘Te vor rezolva rapid. Îți iau ăștia partidul și capul’

EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Se dau noi tichete- Cine sunt românii care vor beneficia de ele

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend