spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO Ecaterina Andronescu a fost SCOASĂ COMPLET din sărite de elevii agramați care au asaltat-o cu cereri pe Facebook

Facebook Twitter Google+

Ecaterina Andronescu a transmis, marți noapte, un mesaj video pe Facebook, adresat absolvenților care susțin probele la Evaluarea Națională, spunându-le să nu îi mai ceară subiectele pentru că nu poate să îi ajute. Ministrul i-a atenționat și cu privire la greșelile ortografice din mesaje, conform Mediafax.

Citește și: Valerie Cioloș a dat LOVITURA cu firma ei de mindfulness – Profitul înregistrat se ridică la SUME INCREDIBILE

”Dragii mei absovenți de gimnaziu, sper că ați avut o zi ușoară, o zi în care ați dat primul examen din viața voastră la o disciplină importantă pentru fiecare dintre noi, limba și literatura română. Subiectele au fost frumoase, subiectele v-au permis să arătați că știți carte și, de asemenea, că puteți să fiți creativi cu ceea ce ați învățat. (…) Foarte mulți dintre voi mi-ați trimis mesaje și în aceste mesaje mi-ați cerut să vă spun subiectele. Nu mai scrieți mesaje cu această cerință, pentru că fără îndoială nu am cum să fac lucrul acesta și nici nu-l voi face niciodată. În același timp, când scrieți mesaje, fiți atenți să nu mai faceți greșeli de ortografie, pentru că asta mă supără și supără pe oricine le vede, dar mai ales pe profesorii voștri de limba și literatura română”, se arată în mesajul video al Ecaterinei Andronescu, postat pe pagina de Facebook a Ministerului Educației.

Prima probă scrisă a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a – proba de Limba şi literatura română s-a desfășurat marți. Potrivit datelor Ministerului Educației, au fost prezenţi 146.553 de candidați. Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă, lucrarea acestuia fiind notată cu 1.

Următoarea probă va avea loc joi, la Matematică, iar ultima probă, la Limba şi literatura maternă, va fi susținută vineri, 21 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Videoclipul poate fi vizionat AICI.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments