Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

VIDEO ! Dezvăluiri incendiare din Spania: Captivele unor proxeneti, marcate precum animalele cu coduri de bare si pret

Publicat

in

– Ca sa nu fuga, fetele erau marcate, precum marfurile,  prin tatuaje cu coduri de bare si codificat, ele erau numite „Valize“, „Bulgări“ sau „Biciclete“

Un banal mesaj postat de un fost lider de partid, fost viceprimar si fost candidat la primarie municipala a incins spiritele pe internet cu privire la perchezitiile si arestarile din dosarul de proxenetism care pare a fi impartit orasul in doua tabere iar ecourile au ajuns pana in Spani, Italia sau Anglia. Cum majoritatea comentariilor, opiniilor si dezbaterilor cetatenilor au avut loc pe siteul ziarului nostru sau pe pagina de FB, facem apel la toti cei care folosesc dreptul la libera exprimare sa inteleaga ca dosarul de proxenetism se afla in faza de inceput si sa accepte ideea ca toti cei inculpati deja de procurori, chiar daca au fost arestati pentru 30 zile, beneficiaza totusi de prezumtia de nevinovatie pana la o hotarare definitiva si irevocabila a unei instante de judecata. Asta este si motivul pentru care va indemnam ca atunci cand comentati si va expuneti parerile, pro sau contra,  sa o faceti motivat, in cunostinta de cauza si cat mai obiectiv, fara partizanate sau dorinta de a pune la punct pe cineva anume. Atsa pentru ca proxentismul nu este o simpla infractiune ci una care implica vieti si  destine  de pe urma carora unii incearca sa profite la maxim.

Iata, de exemplu, ieri , dupa ce fostul viceprimar a dorit sa epateze printr-o declaratie carem in opinia multora nu isi avea rostul in actualul context,  am primit multe mesaje din Italia si Spania de la fete care sustin ca au avut de a face cu cateva persoane din lotul de 20 argeseni arestati ieri. Toate ne-au povestit prin ce chinuri au trecut si cat de greu le-a fost sa paraseasca reteaua din care faceau parte. ” Am vazut ce a spus domnul viceprimar si am pufnit in plans. Numai eu stiu prin ce am trecut aproape 3 ani, cum eram tinute ca animalele in niste camere insalubre, cum ne ardeau cu tigarile sau ne puneau sa urinam pe noi. Eram tratate ca niste sclave, ca niste animale si, ca sa nu putem scapa, cele mai rebele erau marcate prin tatuaj cu un cod de bare ca niste pui sau halci de carne din marketuri. Pentru ei si cei carora ne vindeau nu eram oameni, ne numeau codificat „Valize“, „Bulgări“ sau „Biciclete“.Nu sunt neaparat furioasa pe domnul Vasilescu ci pe modul sau cum pune problema fara a sti deloc care este situatia fetelor. Eu am reusit sa scap, acum am un copil dar nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu. Va trrimit cateva imagini sa vada si domnu viceprimar Vasilescu si mai apoi sa stabileasca el ce si cum”, ne-a spus una din fetele din Spania care au avut de-a face cu o retea de proxeneti condusa de romani.

Ca si celelalte 3 fete care ne-au contactat ieri ea ne-a trimis si o serie de filmulete sau fotografii iar astazi va prezentam un videoclip al Polititei din Spania care arata cum erau tratate romancele din Spania de catre proxeneti romani.

Un videoclip trimis azi dimineata de o fata din Spania, special pentru un fost viceprimar

Publicată de Profit Argesean pe Joi, 6 iulie 2017

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

APROAPE DE SCENARIUL 4 : 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – VEZI DATE LA ZI

Publicat

in

De

Începând de ieri, 29 martie, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 4, circulația persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani, în exteriorul locuinței/gospodăriei, este permisă și în afara intervalului orar 11.00-13.00, dacă aceasta se face pentru rezolvarea problemelor de natură medicală, precum tratamentele oncologice planificate, dializă etc.

Pentru verificarea motivului deplasării, persoanele cu vârsta peste 65 de ani prezintă o declarație pe propria răspundere completată în prealabil.

Totodată, circulația persoanelor peste 65 de ani în afara locuinței/gospodăriei, este permisă și în intervalul orar 20.00 – 21.00, pentru a asigura nevoile animalelor de companie/domestice doar în proximitatea locuinței/gospodăriei, fără a fi necesară completarea unei declarații.

De asemenea, începând de ieri, 29 martie, persoanele care părăsesc locul în care au fost carantinate, fără aprobarea autorităților competente, vor fi sancționate contravențional conform și vor fi obligate să reia ciclul de 14 zile de carantinare, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor. Persoanele care nu respectă condițiile izolării la domiciliu și sunt identificate în afara spațiului de izolare, vor fi sancționate contravențional și vor fi obligate să intre în carantină 14 zile, suportând cheltuielile efectuate cu carantinarea lor.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 981 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 30 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate și externate (55 la Timișoara, 85 la București, 19 la Iași, 7 la Craiova, 11 la Constanța și 3 la Cluj).

Totodată, până acum, 44 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Ialomița și Satu Mare, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 192 noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 1 și 90 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 53 de pacienți, dintre care 33 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 9.464 de persoane. Alte 124.235 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 23.103 de teste, din care peste 1.500 în unități medicale private.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.009 apeluri la numărul unic de urgență 112 și 3.912 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite 12 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Totodată, Poliția și Jandarmeria au aplicat, în același interval de timp, 1.273 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină.

Polițiștii au depistat, în ultimele 24 de ore, 10.092 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.048.902 lei.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 86 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 52 în Italia, 12 în Franța, 6 în Germania, 6 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, și câte unul în Tunisia, Irlanda, Marea Britanie, Luxemburg, Belgia și SUA. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 16 cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 4 în Franța, unul în Germania, unul în Spania și unul în Marea Britanie, au decedat.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Alte decizii, precum și alte date de interes, vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

În continuare vă prezentăm situația privind infectarea cu virusul COVID – 19 (Coronavirus) la nivel european și global:

Până la data de 29 martie 2020, au fost raportate 331.122 de cazuri în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveția, Andora. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Italia, Franţa, Germania, Spania și Regatul Unit.

ŢARA
CAZURI CONFIRMATE DECEDAȚI
VINDECAŢI*

Italia 92.472 (+5.974) 10.023 (+887) 13.030 (+646)
Spania 72.248 (+8.189) 5.690 (+832) 14.709 (+2.424)
Franţa 37.575 (+4.611) 2.314 (+319) 7.226 (+1.502)
Germania 52.547 (+3.965) 389 (+64) 9.211 (+730)
Regatul Unit 17.089 (+2.546) 1.019 (+260) 151

Sursă: Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (https://www.ecdc.europa.eu/en)


SITUAȚIE GLOBALĂ LA 29 MARTIE 2020

CAZURI CONFIRMATE DECEDAȚI
VINDECAȚI*

657.140 (+65.169) 30.451 (+3.461) 152.032 (+11.807)

*conform datelor publicate de către Johns Hopkins CSSE – https://systems.jhu.edu/
* datele din paranteze reprezintă numărul de cazuri noi, în intervalul 28-29 martie

Grupul de Comunicare Strategică

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Primarul Georgescu: Spitalul din Mioveni se pregătește pentru tratarea COVID – 19

Publicat

in

De

Odonanta Militara nr. 4 si masurile dure anuntate de Raed Arafat, par sa fi inmuiat orgoliile autoritatilor din Arges. Asa se face ca la Mioveni, primarul Georgescu anunta clar ca vechiul corp al spitalului Racovița, clădire aflată în curtea Spitalului Orășenesc Mioveni, este aproape gata de a primi și trata persoane care prezintă simptomele îmbolnăvirii cu coronavirus.

„În contextul pandemiei de COVID-19, având în vedere ritmul alarmat de creștere al cazurilor de persoane infectate la nivel național, pe fondul deciziilor luate la nivel central și local, administrația Spitalului Mioveni și Consiliul Local se pregătesc pentru a putea primi și trata persoane care prezintă simptomele îmbolnăvirii cu coronavirus.
Începând din cursul săptămânii trecute, au demarat ample acțiuni de reorganizare, dotare și dezinfectare a spațiilor din vechiul corp al spitalului Racovița, clădire aflată în curtea Spitalului Orășenesc Mioveni.
În cele trei corpuri ale acestei clădiri, au fost instalate paturi, camere de izolare, s-au creat filtre sanitare și proceduri de lucru specifice, s-au făcut revizii tehnice la instațațiile de fluide medicale, instalațiile de oxigen, instalație electrică și ample acțiuni de dezinfecție ale saloanelor.
Activitatea de tratare a persoanelor cu coronavirus nu va afecta și niciun fel activitatea din noul spital, iar personalul și pacienții din cele două clădiri vor avea intrări separate, spații și sectoare delimitate pentru a nu interacționa”, a anuntat primarul Georgescu in urma cu putin timp.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend