spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Dan Petrescu, sustinut de ciobani din intreaga tara: „Nu renunt in a aduce oile aici, doar mai astept doua trei zile”

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Dan Petrescu, sustinut de ciobani din intreaga tara: „Nu renunt in a aduce oile aici, doar mai astept doua trei zile”

Inca de la primele ore ale acestei dimineti, zeci de jandarmi si politisti au impanzit strazile municipiului Curtea de Arges si asta pentru ca se astepta un protest inedit, anuntat inca de zilele trecute. Crescatorul de oi Dan Petrescu anuntate ca va aduce in curtea primariei 2000 de oi pe care le va lasa in fata institutiei tocmai pentru ca in urma licitatiei de concesiune a pasunilor, a pierdut, si nu mai are unde isi duce animalele.

In sustinerea crescatorului de oi din Curtea de Arges au venit ciobani din toata tara si chiar renumitul Ghita Ciobanu a fost prezent in fata primariei.

La negocieri daca le putem spune asa, au ajuns si primarul si viceprimarul iar acestia nu au putut face decat sa ii promita lui Dan Petrescu ca se incearca o rezolvare a situatiei. Cum licitatia cu pricina nu a fost finalizata, castigatorul nefiind desemnat inca, autoritatile locale asteapta acte de la DSVSA si ANSVSA care sa demonstreze daca cel care a fost desemnat detine intr-adevar numarul de oi declarat.

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/650689561803056/?type=3&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....