spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Copii speciali, la o scoala speciala – sarbatoare la Sf. Marina

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Copii speciali, la o scoala speciala – sarbatoare la Sf. Marina

Astazi, la Scoala Gimanziala Speciala „Sfanta Marina” din Curtea de Arges a avut loc o serie de evenimente dedicate Zilei Internationale a consitentizarii autismului.

Micutii speciali care invata acolo au prezentat un program artistic, au primit baloane albastre si au lansat lampioane. Si pentru ca a fost ziua lor, directorul Scolii, Marius Deaconu i-a servit pe cei mici cu clatite, tort si sucuri.

„Cu aceasta ocazie organizatii si state din intreaga lume promoveaza initiative si politici pentru imbunatatirea calitatii vietii persoanelor afectate de aceasta tulburare. Initiativele variaza de la strangerea de fonduri, lansarea de noi servicii, si, mai important, constientizarea in randul populatie” a declarat directorul institutiei de invatamant, Marius Deaconu.

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/646580328880646/?type=3&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....