Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO CIRC POLITIC Serban Nicolae către o colega care il facuse „penal”: „Sunteti atat de proasta…. Penala e mama care v-a facut asa nesimtita”

Publicat

in

Senatorul PSD Serban Nicolae i-a adresat cuvinte grele deputatei USR Cosette Chichirau, care a facut minute bune o transmisie live de la votul in plenul Camerei Deputatilor pe amendamentele la legile Justitiei: „Sunteti atat de proasta, este incredibil ce spuneti”, i-a spus Serban Nicolae lui Cosette Chichirau dupa ce aceasta l-a filmat in mod insistent si l-a facut „penal” si „sofer al grupului infractional organizat”.

VIDEO MAI JOS, DE LA MINUTUL 41 (pozitionati cursorul la min41)

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Vlad Voiculescu, reacție după anunțul lui Raed Arafat: ‘Cum rămâne însă cu mijloacele de protecţie lipsă pentru personalul expus?’

Publicat

in

De

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu comentează, duminică seară, ordinul care interzice refuzarea pacienţilor la internare, arătându-se de acord cu această măsură, dar atrăgând atenţia asupra lipsei mijloacelor de protecţie pentru personalul medical. Voiculescu susţine că s-a cerut Guvernului Orban, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, încă din ianuarie să se pregătească de pandemie.

”Ordinul 4 al comandantului acţiunii, prezentat în seara asta în conferinţă de presă, prevede tratarea pacienţilor ca şi cum nu ar exista COVID-19, sub ameninţarea sancţiunii penale. Da, pacienţii nu pot fi pur şi simplu refuzaţi. De acord. Cum rămâne însă cu mijloacele de protecţie lipsă pentru personalul expus? Şi nu e vorba doar de cei de la ATI şi infecţioase”, a scris Voiculescu, duminică seară, pe Facebook.

Marius Tucă îl critică dur pe Ludovic Orban: Un politruc! Deși a fost testat de mai multe ori, nu vrea să fie testat și poporul român

Acesta mai face referire şi la ”procedurile proaste care nu permit nici măcar unui cadru medical cu simptome să fie testat”.

”Cum rămâne cu sutele de imobile ale RAPPS în care stau politicieni care “lucrează” oricum de acasă şi care trebuiau să fie deja puse la dispoziţia personalului medical expus care nu vrea/poate să îşi expună familia acestor riscuri? Şi în final, cum rămâne cu toată organizarea şi pregătirea pentru criza asta care e făcută acum pe repede înainte pe cârca personalului medical, a bolnavilor cronici şi a tuturor celor care s-au mobilizat acum, când guvernului PNL-Orban (nu altul!) îi fusese solicitat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii încă din ianuarie să se pregătească de pandemie?”, a mai scris Voiculescu, ataşând postării un referat al Ministerului Sănătăţii.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, anunţă adoptarea a patru Ordine ale comandantului acţiunii, noile acte prevăzând că medicii nu pot refuza tratamentul unui pacient pe motiv că acesta nu a fost testat pentru Covid-19 şi că personalul sanitar nu poate refuza detaşarea la alte spitale. În plus, Arafat anunţă trecerea serviciilor de ambulanţă în subordinea şefilor Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă şi amenajarea unui al doilea spital militar în curtea spitalului CFR din Constanţa.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Coronavirus – Damian Draghici, concert din balcon pentru vecinii aflați în autoizolare

Publicat

in

De

Izolat din cauza noului coronavirus, Damian Drăghici a susținut un adevărat concert din balcon pentru vecinii săi aflați în aceiași situație. Artistur urma să susțină un concert la Sala Palatului însă planurile i-au fost anulate de mălurile luate pentru prevenirea răspândirii bolii.

Drăghici a lansat o provocare pentru colegii săi de breaslă, aceea de a-i bucura pe oamenii care sunt nevoiți să stea închiși în case: „Noi, artiștii, suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet”, a scris Drăghici pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend