spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ! BATALIE in PRESA din ARGES pe LOVELELE PSD – Confruntare intre „Miss Autopsia” si „cel sodomizat”

Facebook Twitter Google+
VIDEO ! BATALIE in PRESA din ARGES pe LOVELELE PSD – Confruntare intre „Miss Autopsia” si „cel sodomizat”

– Doi ziaristi pitesteni continua scandalul in plina strada si pe online

Un singur partid cu bani, prea multe ziare si ziaristi in judetul Arges ! Si de aici numai probleme, iar unul dintre cei care cunosc bine fenomenul este fostul senator Mircea Andrei, omul care se minuna vazand coada de ziaristi si maculatura de laude de la sediul sau de partid. Asta doar pentru ca se stia ca avea bani. De dat ! Acum, dupa alegerile din decembrie 2016, un singur partid a ramas mare boier in judet si depinde doar de talentul ziaristilor de a ridica ode acestuia pentru a se procopsi cu un contract, o functie sau vreun post caldut, chiar. Ei bine, se duce o batalie crancena pe lovelele PSD, iar faptul ca bugetele multor primarii si altor institutii publice inca nu a fost adoptat pentru a da cep contractelor, face ca mare parte a ziaristilor sa stea in expectativa: mai mult cu lauda decat cu critica constructiva. Sunt si orgoliosi carora le place sa se dea in spectacol public si au ajuns pana intr-acolo incat sa arate prin filmari postate pe facebook, ca au fost la un pas sa se paruiasca in plina strada. Pentru lovelele PSD !
Confruntare intre „Miss Autopsia” si „cel sodomizat” – Jandarmii au intervenit ?
Zilele trecute s-a consumat un nou episod in confruntarea dintre jurnalistul Dan Donoiu si Liavinia Nastase. ” Miss Autopsia de la PNL şi-a fixat un obiectiv. Să ajungă şi ea, o dată în viaţă, şef. Să nu mai fie proasta satului, petarda navetiştilor şi vidanja scenei publice argeşene. Să nu mai fie nevoie să-şi expună ţâţele ofilite pentru 4 secunde de atenţie din partea celor care n-au mai văzut cum arată o scorpie afurisită”, scrie Donoiu in ziarul sau. Dupa o perioada de tacere din partea Laviniei, cei doi s-au intalnit chiar la mitingul PSD, intalnire care, potrivit Laviniei Nastase, s-a lasat cu o plangere pe la Politie. Ba mai mult, Lavinia Nastase a si postat pe internet filmuletul intalnirii in care cei doi par a fi soarecele si pisica. Iata si explicatia atasata de Lavinia Nastase filmuletului: ” Fiindcă multi ma întrebați de ce nu îi fac nimic lui Donoiu pentru tot ce a scris si zis de mine,iata explicația! Acum câtiva ani a fost batjocorit de cativa insi,disperați si ei de ce scria iar apoi l-au sodomizat ore bune,zic gurile rele. Aici am un film cu el de săptămâna trecută la mitingul PSD când se vede clar cum ma loveste in față dar se aude si când il intreb câți bani i-a dat Ionică sa scrie de mine. Fiindcă cineva vorbea la microfon nu se intelege raspunsul lui”Multi,foarte multi”! Pentru cei care nu stiti, am chemat jandarmii si l-au luat pe sus sub privirile sponsorilor săi si am depus plângere la Poliție. Banii, pe langa cei cash si la negru, Donoiu ii primeste de la institutii ale Primariei Pitesti, in zilele urmatoare o sa va arat ce transparenta exista in cheltuirea banilor dvs si cate institutii mi-au raspuns cum au cheltuit banii cu presa si cate nu doresc sa se vada la ce infractori dau banii cand le-o cere conducatorul iubit!”.
Ce va urma ? Nu va ramane decat sa cititi zilele urmatoare publicatiile celor doi ….

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/628863357319010/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

SURSA VIDEO: FB Lavinia Nastase

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....