Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO – Balul Bobocilor, la Colegiul ”Vlaicu Vodă”, o ediție de colecție: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, Miss și Mister Boboc 2019

Publicat

in


Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș și-a desemnat, vineri seara, într-un eveniment de cea mai bună calitate, câștigătorii Balului Bobocilor 2019. Titlurile de Miss și Mister au fost câștigate în acest an de Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, care vor reprezenta cu mândrie generația clasei a IX-a, iar premiile de Popularitate au ajuns la Ștefan Denisa și Baciu Sebastian. Miss și Mister Boboc au fost premiați de cunoscuta artista de muzica pop Nicole Cherry, invitata specială a serii. Aceasta a susținut un electrizant show în fașa unei săli arhipline.

Miss și Mister Boboc: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu
Miss și Mister Boboc: Iulia Uță și Alexandru Atanasescu

Ediția din acest an a tradiționalului eveniment a fost un spectacol dominat de talent, bun gust și spirit de echipă pentru care organizatorii – elevii clasei a XII-a A şi dirigintele Nina State – merită felicitări. Felicitări merită si prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și Lavinia Pletea și Ștefan Papa. Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, vineri seara, pe scena Centrului de Cultură și Arte, șase perechi de boboci: Leonard Popescu, IX B şi Bianca Prună, IX C; Alexandru Atanasescu, IX A şi Miruna Stănciulescu, IX F; Iulian Matei, IX B şi Iulia Uţă, IX G; Dragoş Săroi, IX B şi Ioana Ştefănescu, IX G; George Baciu, IX B şi Denisa Ştefan, IX E; Sebastian Baciu, IX C şi Andreea Carmina Iorga, IX D.

Prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și  Lavinia Pletea și Ștefan Papa
Prezentatorii spectacolului, perechile Daria Belu și Valentin Botezatu și Lavinia Pletea și Ștefan Papa


Tema balului din acest an a fost „CENTENAR”, asta pentru că, așa cum știți, CNVV a împlinit 100 ani de activitate în sujba educației și învățământului. Cei 12 pretendenți la trofee au avut trecut prin mai multe probe de foc, printre care prezentare, cultură generală, probă surpriză, dar și momente în care au demonstrat cât de pregătiți sunt chiar și la dans sau interpretare. Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună atât prin creativitate cât și prin inteligență și talent, însă, la final, doar doi, Iulia Uță și Alexandru Atanasescu, au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister Boboc 2019. La reușita spectacolului au contribuit și sponsorii.


Miss Boboc 2019 : Iulia Uță , IX G
Mister Boboc 2019: Atanasescu Alexandru, IX A
Premiu popularitate: Mister Centenar – Baciu Sebastian, IX C
Miss Centenar, Ștefan Denisa, IX E
Locul II – Miruna Stănciulescu
Leonard Popescu
Locul III – Ioana Ștefănescu
Dragoș Săroi
Locul IV – Bianca Prună
Goerge Baciu
Locul V – Carmina Iorga
Iulian Matei

CLICK PE FOTO PENTRU A MĂRI….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Război total! Revoluționarul Marian Ceaușescu o cheamă în instanță pe Olguța Vasilescu

Publicat

in

De

După ce Lia Olguța Vasilescu l-a numit retardat, protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, zis „Ceaușescu”, anunță că o cheamă în instanță.

„Doamna Lia Olguța care este, totuși, parlamentar în acest Parlament al României m-a jignit, m-a făcut retardat. În schimb, am să-i aduc în vedere că eu am s-o chem în instanță”, a declarat Ceaușescu, într-un interviu acordat site-ulu Podul.ro.

Anterior, pe aeroportul din Bruxelles, Marian Ceaușescu i-a cerut demisia lui Raed Arafat, din cauza intervenției de la Colectiv.

Ulterior, Olguța Vasilescu a acuzat că PNL trimite „retarzii” să-i rezolve treaba murdară, referindu-se la Moroșanu.

„Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…”, a scris, pe Facebook, Vasilescu.

Vezi și

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PSD atacă Guvernul Orban: Joacă alba-neagra cu accizele la carburanți

Publicat

in

De

PSD a transmis miercuri că guvernarea liberală a eliminat supra-acciza la carburant și acum parlamentarilor li se cere să mărească înapoi accizele.

„Guvernarea PNL joacă alba-neagra cu accizele la carburanți. După ce Parlamentul a eliminat supra-acciza, în urma tam-tam-ului făcut de PNL că ar fi o taxă care afectează economia, acum Ministerul Finanțelor cere parlamentarilor să mărească înapoi accizele, pe motiv că „se situează sub nivelul minim prevăzut de legislația europeană”. Culmea e că unul dintre semnatarii proiectului de lege pentru eliminarea supra-accizei e chiar ministrul Finanțelor, care acum cere creșterea înapoi a accizelor! Amatorism? Populism? Aiureală? Nepricepere? Alegeți voi caracterizarea! Între timp, Guvernul pierde 3 miliarde, iar prețul la pompă nu scade!”, a transmis PSD pe Facebook.

Parlamentul a votat săptămâna trecută eliminarea supraaccizei la carburant de la 1 ianuarie 2020 și revenirea la nivelul anterior majorării operate în a doua parte a anului 2017.

Premierul Ludovic Orban a declarat ulterior adoptării proiectului de lege că este convins că eliminarea supraaccizei pe carburanți va genera o creștere în consumul din economia națională iar astfel bugetul statului va beneficia de măsura respectivă.

Însă Ministerul Finanțelor Publice a informat Parlamentul că nivelul accizei la carburanți stabilit după eliminarea supra-accizei prin proiect de lege se situează sub nivelul minim prevăzut de legislația europeană.

Vezi și:

EXCLUSIV Nedreptate comisă de Guvernul Orban?! Omul dat afară de premier scoate la suprafață informații în premieră: ‘Nu au fost întârzieri’

Mega-lovitură! Se dau amenzi uriașe pentru această faptă

Protejata lui Darius Vâlcov a dat lovitura- Funcția cheie pe care a pus mâna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend