Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO- Arhiepiscopia Argeșului, dosar penal! Popii prinși în flagrant tăind arbori – 3 echipaje de Politie au acționat !

Publicat

in

Este scandal mare la Curtea de Arges dupa ce, revoltati, cetatenii au sunat la 112 anuntand taieri masive de arbori in zona Busaga. Echipa SUPER TV si PROFIT a ajuns la fata locului unde a gasit o suprafata considerabila defrisata de arbori tineri dar nemarcati. Un grup de argeseni ne-au aratat dezastrul facut de preoti in zona de angajatii Arhiepiscopiei care , prinsa in flagrant, a abandonat drujbele, lemnele si cele doua tractoare. La fata locului au intervenit nu mai putin de trei echipaje ale Politiei Municipale din Curtea de Arges dar si reprezentanti ai Romsilva care au constatat taierile de arbori fara documente legale si fara a fi marcati. Politistii de la fata locului intocmesc in aceste momente documentele prevazute de lege si ne-au declarat ca va fi intocmit dosar penal. ” Arhiepiscopia are proprie mafie a lemnului. De aproape doua saptamani taie aici si cara fara ca nimeni sa ii intrebe de voba. Unii , pentru cateva cracute intra la puscarie, dar popii au spatele asigurat, unul e Calinic ! „, a declarat, in fata camerei, unul dintre cetatenii care au anuntat la 112 prapadul de pe Busaga făcut de popi.

Detalii si imagini video cu taierile masive de arbori tineri, ce spun oamenii si politistii dar si cu drujbele si tractoarele abandonate in timpul flagrantului, in emisunea Chestiuni Arzatoare, doar la SUPER TV.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru, despre vaccinul pentru coronavirus: Vor fi testate pe persoanele tinere

Publicat

in

De

Nelu Tătaru a anunțat, joi seara, că România va beneficia, în scurt timp, de mai multe vaccinuri împotriva COVID-19. Tătaru a precizat că ele vor fi în teste, iar populația ar putea fi vaccinată în masă abia în toamnă.

”Vom avea mai multe vaccinuri care vor fi testate. Ele vor fi la Institutul Matei Balș. Vor fi testate pe persoanele tinere. Dar, să nu ne așteptăm mai devreme de 6 luni la un vaccin.”, a spus Tătaru, la Realitatea PLUS.

Vezi și:În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dr. Voicu Victor: Coronavirusul este ca o armă biologică!

Publicat

in

De

 Academicianul profesor doctor Victor Voicu declară că noul cronavirus seamănă cu o armă biologică.

„O armă biologică trebuie să îndeplinească vreo 12 criterii. Vă spun doar câteva: să fie suficient de agresivă ca să producă efecte cu pierderi umane, să fie obținută ușor, să fie rezistentă în mediu, să nu aibă antidot/vaccin, să fie ușor de disimulat.

Constatăm că aproape toate corespund cu noul coronavirus.

Poate să fie și întâmplare, admitem orice. În știința e posibil orice”, a declarat Victor Voicu, general (r), medic farmacolog, doctor în medicină, joi seară, la Antena 3.

Vezi și

În plină epidemie de coronavirus, Hellvig ar fi fost ‘convocat de urgență’ în SUA! Șeful SRI și-a trimis, însă, înlocuitorul

Comentariu: Medicii între eroi și ‘dezertori’

Proiect bombă! Interdicții majore pentru următorii doi ani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUSTINE INDEPENDENTA NOASTRĂ

Dacă esti multumit de activitatea noastra si crezi ca facem o presa libera, ne poti sprijini sa continumam in slujba ta, fara a fi nevoiti sa facem contracte cu statul

În Trend