Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VIDEO ! Argeşean ? El este tânărul acuzat de pedofilie în Irlanda. Reacţia iubitei lui: „Eşti un monstru!”

Publicat

in

Un român de 29 de ani şochează Irlanda, după ce ar fi trimis pe internet mai multor copii fotografii cu el dezbrăcat. Mai grav este că individul le-ar fi cerut celor mici, să procedeze la fel.

Marius Constantinescu, un român de 29 de ani care locuieşte în Irlanda, a fost săltat de poliţiştii din Dublin, fiind acuzat de pedofilie. Tânărul aborda copile online şi le oferea vouchere iTunes în valoare de 50 de euro dacă minorele acceptau să privească filmuleţe cu românul în ipostaze indecente şi dacă intrau pe un chat video privat.

Marius Constantinescu se află de un an în Irlanda, lucrând ca şofer de camion. Ieri seară, românul s-a trezit la uşă cu membrii unei organizaţii pentru protecţia copiilor. Potrivit unor comentarii pe retelele de socializare, tanarul ar fi originar din Arges, insa politiai irlandeya nu a oferit detalii.
Tânărul fusese monitorizat de ceva vreme. Bărbatul aborda copii de 13 şi 14 ani oferindu-le vochere iTunes în valoare de 50 de euro în schimbul masturbării online. Le trimitea minorilor filmuleţe şi fotografii în care apărea în ipostaze indecente, apoi îi convingea să intre pe un chat video privat.

Din nefericire pentru Marius, autorităţile au intrat pe fir şi l-au deconspirat pe român. Au strâns probe împotriva lui şi, aseară, s-au înfiinţat la uşa casei, acuzându-l că este un prădător sexual.

Pus în faţa faptelor, iniţial, românul a negat că ar fi el în imagini. Ulterior, ameninţat că va fi arestat, Marius Constantinescu şi-a recunoscut faptele şi şi-a cerut iertate.
“Eşti un monstru, un nemernic, o bestie! Ai încălcat legea şi vei ajunge la închisoare. Eşti incapabil să înţelegi cât rău le faci acestor copii, trimiţându-se asemenea imagini. Eşti vinovat. I-ai forţat pe aceşti copii să vadă aceste imagini indecente cu tine. Toată comunitatea românească din Irlanda va fi revoltată, şocată de ce ai făcut. Vei fi cunoscut ca un pedofil, un prădător sexual. Ai venit în Irlanda ca să vânezi copiii. Vei ajunge la închisoare!”, îi spune angajata de la Protecţia Copiilor.

La un moment, apare şi iubita românului, abia întoarsă de la serviciu. Este şocată să vadă scena care se petrecea în faţa casei.
“Ce s-a întâmplat, Marius?”, întreabă nedumerită femeia. “Am vorbit pe site…”, răspunde bâlbâindu-se bărbatul.

Cei de la Protecţia Copilului o lămuresc pe tânără despre ce este vorba. “Eu nu mai pot, Marius. Ce ai?”, revine în discuţie românca. “Sunt fake-uri, sunt fake-uri”, urlă disperat tânărul.

Totul a fost transmis live pe Facebook, de Organizația pentru Protecția copiilor din Irlanda.
CLICK AICI

Constantinescu Marius, 29, Dublin City Centre.App Name: Adryan 19.

Publicată de Child Protection Awareness pe Miercuri, 14 noiembrie 2018

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Informare: Încă 3 decese ale unor români confirmați cu coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică anunță noi decese înregistrate marți.

Informare de presă

Deces 70

Femeie, 60 ani, jud Ialomița. Persoană cu Insuficiență renală cronică, dializată, cu HTA si hepatită cronică cu virus B, debut în 23.03.2020 (febră, frison, cefalee), internată în 25.03.2020 în Secția Nefrologie ATI Spital Municipal Slobozia.

S-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv în data de 28.03.2020. Decedat în 31.03.2020.

Nu a avut istoric de călătorie și nici contact recunoscut cu caz confirmat.

Deces 71

Femeie, 53 ani, jud. Hunedoara. Pacienta internata în data de 17.03.2020 pe Sectia de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Contact cu cazuri confirmate cu COVID-19, motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30.03.2020. Decedată în 29.03.2020.

Deces 72

Barbat, 65 ani, jud Hunedoara. Internat în 25.03.2020 în Spitalul de Boli Infecțioase Deva și transferat în ATI în data de 26.03.2020. Confirmat în aceeași dată , decedat în 31.03.2020. Comorbiditati: HTA.

Fără călătorie, fără contact cunoscut cu caz confirmat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medic român atrage atenția asupra pericolului automedicației: ‘un american care a luat clorochin fosfat a murit’

Publicat

in

De

Dr. Olga Simionescu spune că nimeni nu se poate substitui medicului, ea dând exemplul unui american care a luat clorochin fosfat și care a murit. Medicul român atrage atenţia asupra pericolului automedicaţiei.

„Jurnalul meu de pandemie episodul 7, fiindcă îmi pasă!

Food and Drug Administration (FDA) a autorizat în regim de urgenţă folosirea Hidroxiclorochinei (cu denumirea comercială de Plaquenil în ţara noastră) pentru tratamentul COVID-19 la adolescenţi şi adulţi tineri, atunci când studii clinice nu sunt disponibile”. FDA este instanţa supremă din SUA în termeni de autorizare a medicamentelor şi procesele sunt de durată. Daca FDA aprobă ceva, lumea stiinţifică ii respectă automat autoritatea.

Când apare un medicament nou sau o indicaţie nouă a unui medicament cunoscut deja, FDA se pronunţă, apoi dacă avizul există, este preluat în Europa şi de acolo în ghidurile naţionale. Durează şi câţiva ani, de pildă, acest proces, în terapiile noi ţintite în cancer. Iar în cazurile cremelor de fotoprotecţie, ani de zile au trecut până la autorizarea protecţiei pentru ultravioletele A.

Procesul a fost un pic invers în acest caz: echipa marseilleză a lui Didier Raoult a propus combinaţia Hidroxiclorochina + Azitromicina, iar americanii au preluat-o înainte ca francezii să-şi termine disputele interne. Orgolii hipertrofiate sunt şi la ei, staţi liniştiţi! Chiar acum începe la New York un clinical trial pe combinaţie, căci FDA face referire, deocamdată, doar la Hidroxiclorochină şi nu la combinaţia cu antibiotic.

Cu 3 zile anterior de aprobarea FDA, Consiliul de Sănătate Publică (HSCP) al Franţei a publicat folosirea hidroxiclorochinei în protocolul de profilaxie cu excepţia cazurilor grave, iar Germania a eliberat deja din stoc 30 de milioane de doze. Medicamentul se poate elibera în Franţa pe bază de reţetă de la medicul reumatolog, internist, dermatolog, nefrolog, neurolog sau pediatru, sau prin medicul de familie care reînnoieşte o prescripţie medicală.

Germania şi-a reînnoit stocul, eliberând peste 30 de milioane de doze către Strategic National Stockpile.

În România medicamentul este deja inclus în schema de tratament, ca alternativă, însă nu în combinaţie cu Azitromicina.

Despre combinaţia dintre acest antiplaudic de sinteză şi antibiotic găsiţi o explicaţie extensivă în episodul 4 al jurnalului meu de pandemie.

Cele de mai sus nu înseamnă că oamenii trebuie să-şi procure stocuri dintr-un medicament sau din altul.

Un american care a substituit medicul şi-a administrat o formă nefarmaceutică de clorochin fosfat, şi nu sulfat, decedând după administrare. Nimeni nu poate substitui medicul în înţelegerea bolii, în stabilirea etapelor de tratament şi în monitorizare! Deci automedicaţia este exclusă!

Există, de asemenea, reacţii adverse ale oricărui medicament care presupun punerea în balanţă a raportului beneficii/risc şi individualizare la caz. Nu se tratează o formă uşoară, aşa cum se tratează una medie sau o formă severă de boală.

Din acest motiv, dar şi din multe altele, este nevoie de protecţia cu echipamente corespunzătoare a Halatelor Albe.

Să terminaţi cu prostiile, cum că medicii care au salarii grase, fug! Nimeni nu fuge, să fie clar!

Doar ca nu doreşte să meargă câine surd la vânătoare. Halatele albe trebuie să fie acum spaţiale”, conform Mediafax.ro

Vezi și:

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend