spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ! Argeşean ? El este tânărul acuzat de pedofilie în Irlanda. Reacţia iubitei lui: „Eşti un monstru!”

Facebook Twitter Google+
VIDEO ! Argeşean ? El este tânărul acuzat de pedofilie în Irlanda. Reacţia iubitei lui: „Eşti un monstru!”

Un român de 29 de ani şochează Irlanda, după ce ar fi trimis pe internet mai multor copii fotografii cu el dezbrăcat. Mai grav este că individul le-ar fi cerut celor mici, să procedeze la fel.

Marius Constantinescu, un român de 29 de ani care locuieşte în Irlanda, a fost săltat de poliţiştii din Dublin, fiind acuzat de pedofilie. Tânărul aborda copile online şi le oferea vouchere iTunes în valoare de 50 de euro dacă minorele acceptau să privească filmuleţe cu românul în ipostaze indecente şi dacă intrau pe un chat video privat.

Marius Constantinescu se află de un an în Irlanda, lucrând ca şofer de camion. Ieri seară, românul s-a trezit la uşă cu membrii unei organizaţii pentru protecţia copiilor. Potrivit unor comentarii pe retelele de socializare, tanarul ar fi originar din Arges, insa politiai irlandeya nu a oferit detalii.
Tânărul fusese monitorizat de ceva vreme. Bărbatul aborda copii de 13 şi 14 ani oferindu-le vochere iTunes în valoare de 50 de euro în schimbul masturbării online. Le trimitea minorilor filmuleţe şi fotografii în care apărea în ipostaze indecente, apoi îi convingea să intre pe un chat video privat.

Din nefericire pentru Marius, autorităţile au intrat pe fir şi l-au deconspirat pe român. Au strâns probe împotriva lui şi, aseară, s-au înfiinţat la uşa casei, acuzându-l că este un prădător sexual.

Pus în faţa faptelor, iniţial, românul a negat că ar fi el în imagini. Ulterior, ameninţat că va fi arestat, Marius Constantinescu şi-a recunoscut faptele şi şi-a cerut iertate.
“Eşti un monstru, un nemernic, o bestie! Ai încălcat legea şi vei ajunge la închisoare. Eşti incapabil să înţelegi cât rău le faci acestor copii, trimiţându-se asemenea imagini. Eşti vinovat. I-ai forţat pe aceşti copii să vadă aceste imagini indecente cu tine. Toată comunitatea românească din Irlanda va fi revoltată, şocată de ce ai făcut. Vei fi cunoscut ca un pedofil, un prădător sexual. Ai venit în Irlanda ca să vânezi copiii. Vei ajunge la închisoare!”, îi spune angajata de la Protecţia Copiilor.

La un moment, apare şi iubita românului, abia întoarsă de la serviciu. Este şocată să vadă scena care se petrecea în faţa casei.
“Ce s-a întâmplat, Marius?”, întreabă nedumerită femeia. “Am vorbit pe site…”, răspunde bâlbâindu-se bărbatul.

Cei de la Protecţia Copilului o lămuresc pe tânără despre ce este vorba. “Eu nu mai pot, Marius. Ce ai?”, revine în discuţie românca. “Sunt fake-uri, sunt fake-uri”, urlă disperat tânărul.

Totul a fost transmis live pe Facebook, de Organizația pentru Protecția copiilor din Irlanda.
CLICK AICI

Constantinescu Marius, 29, Dublin City Centre.App Name: Adryan 19.

Publicată de Child Protection Awareness pe Miercuri, 14 Noiembrie 2018

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....