Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VIDEO Alexandru Cumpănașu face o dezvăluire ȘOC: ‘Căutările Alexandrei au durat doar 5 MINUTE! S-au dus exact la butoiul cu cenușă’

Publicat

in

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de la Caracal despre care Gheorghe Dincă a spus că a incinarat-o, a făcut o dezvăluire șoc la TVR 1, în emisiunea România9: căutările fetei au durat doar câteva minute, după pătrunderea anchetatorilor în curtea monstrului din Caracal. Potrivit lui Cumpănașu, anchetatorii s-au dus glonț la butoiul cu cenușă de unde au scos bijuteriile fetei, pe care le-au prezentat părinților pentru identificare. Imediat ce părinții au confirmat că aparțin Alexandrei, căutările fetei au fost oprite. După cinci minute!

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

„L-am întrebat pe vărul meu, de ce a fost chemat la locuinta lui Dincă, iat el mi-a spus că fusese chemat pentru a identifica inelul și lănțișorul fetei. Și atunci l-am întrebat de unde i-au fost prezentate, unde au fost găsite, iar el mi-a spus că fuseseră găsite în butoiul cu cenușă. Adică ceva nu se legă, mă întreb, ăsta ce a făcut, s-a autoincriminat? Adică după ce a ars-o ca să scape de probe a lăsat bijuteriile acolo ca să fie legat direct de probe? Să fie legat de Alexandra în mod direct, pentru că alea sunt probe clare. Iar un alt lucru suspect este acela că vărul meu fusese chemat să identifice bijuteriile la 6 dimineața, când s-a făcut descinderea. Pe Alexandra nu o mai căutau pentru au considerat că este moartă, având în vedere că s-au găsit bijuteriile. Și nu au mai căutat-o până zilele trecute când televiziunile s-au inflamat și au pus totul cap la cap. Adică familia a fost anunțată că, gata, asta este, i-am găsit bijuteriile și gata, au oprit căutările până în urmă cu câteva zile”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

#SÎEU Ştefan Mandachi, antreprenorul care a construit un metru de autostradă, despre Arafat: ‘Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi’

Publicat

in

De

Antreprenorul Ştefan Mandachi, devenit cunoscut după ce a construit un metru de autostradă într-un demers menit să atragă atenţia asupra infrastructurii deficitare din România, anunţă că este dispus să-l angajeze pe Raed Arafat, dacă șeful Departamentului pentru Situații de Urgență va fi dat afară de noul guvern.

„Știu că nu-i la modă poza. Poa’ să mă-njure unii, nu-i bai, da nu-i elegant să stau la cutie. N-am habar ce face (sau a făcut) omul ăsta la serviciu și nici nu-i treaba mea. Subliniez: nu știu ce orori sau eroisme a facut. Nu critic și nici nu laud. Mie-mi pare un obsedat de munca lui, ceea ce-mi place. Sigur a văzut multe coate smulse sau bucăți de creier cald pe asfaltul de pe drumurile noastre nenorocite. Și cu toate astea a rămas pe baricade. (deși putea să-i înjure pe bună dreptate pe ăștia de-au creat contextul acestor tragedii pe șosele)

Acum câteva luni, mă milogeam peste tot pentru interviuri ca să încheg filmul meu documentar. Miniștri, prim-miniștri, președinți, primari, jurnaliști, etc. Unii m-au ajutat mult, alții m-au dus elegant cu zăhărelul: ”eu când zic că vin, vin” Și încă îi aștept. Mi-au dat țeapă, în traducere. M-am întrebat atunci cum au condus ăștia o țară. În fine.

Prin aprilie, îl rog tacticos printr-un sms stufos pe Arafat să accepte un interviu, că e un film despre autostrăzi, victime, bla bla.

Mi-a scris atât: ”Unde sunteti? Unde trebuie să ajung?”

Cam asta e acțiune. Nu vorbărie. Când a spus că vine la filmare, apăi a venit. Fără floricele și alte scheme. (Chiar dacă interviul avea loc într-o fabrică părăsită, fără geamuri).

P.S.: Dacă rămâne fără job, îl angajez eu în secunda doi în firma mea. Lider de companie. Și cred că ar fi bătaie printre antreprenori pentru un om ca el. Pe bani muult mai mulți și stres muult mai puțin. Ia întrebați-i pe patroni. Chiar și pe ăia care simt că Arafat nu mai e la modă deloc”, scrie Mandachi pe Facebook.

Ministrul de interne Marcel Vela pare deranjat de ieșirile publice ale secretarului de stat Raed Arafat, care a vorbit despre o posibilă demitere. Marcel Vela consideră o „ciudățenie” cum s-a rostogolit acest bulgăre în public, în condițiile în care a dispus un audit care este încă în desfășurare la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. „Să stea liniștiți și suporterii, și admiratorii unora sau altora, că n-am venit să distrug, am venit să construiesc”, a transmis Marcel Vela.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

O statuie a lui Ramses al II-lea a fost descoperită în apropiere de Memphis, nu departe de marile piramide din Giza

Publicat

in

De

O statuie a lui Ramses al II-lea, celebrul faraon al dinastiei a XIX-a, a fost descoperită în apropiere de Memphis, nu departe de marile piramide din Giza, a anunţat ministrul egiptean al Antichităţilor, scrie Le Figaro potrivit news.ro

Această statuie este primul bust din granit roz al lui Ramses cel Mare care poartă pe cap „Ka” – simbolul tuturor energiilor vitale ce animă zeii şi oamenii -, potrivit unui comunicat al ministerului care a prezentat această descoperire drept una „rară”.

Săpăturile începute săptămâna trecută de o echipă a ministerului au avut loc pe un teren privat din satul Mit Rahina, sit al vechiului Memphis, situat la 30 kilometri sud de Cairo.

Statuia lui Ramses al II-lea, unul dintre cei mai puternici faroni ai celei de-a XIX-a dinastii (1301-1236 înainte de Hristos) are 105 centimetri înălţime şi 55 de centimetri lăţime.

Descoperirea va putea permite specialiştilor să afle mai multe despre destinul acestui mare faraon care prezintă încă, în ochii istoricilor, multe mistere.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend