spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Alexandru Borz şi-a depus candidatura – Este alegerea PSD pentru primăria Valea Danului

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Alexandru Borz şi-a depus candidatura –  Este alegerea PSD pentru primăria Valea Danului

Astazi, economistul Alexandru Borz, alaturi de zeci de sustinatori din comuna dar si de membrii marcanti ai PSD la nivel judetean si nu numai, si-a depus dosarul de candidatura la functia de primar al comunei Valea Danului.

Localitatea a ramas fara primar la scurt timp dupa alegeri, prin demisia celui care fusese alegerea locuitorilor comunei iar pe data de 11 iunie in comuna vor fi alegeri anticipate.

Printre cei care astazi i-au aratat sustinerea tanarului Alexandru Borz s-au numarat Ion Georgescu primarul Mioveniului, Simona Bratulescu, vicepresedinte al CJ Arges, ministrul energiei, deputati dar si multi primari sociali democrati din judet.

Desi coplesit de emotii, tanarul candidat la primaria Valea Danului a multumit tuturor celor prezenti si a promis ca va lupta pentru ca echipa PSD sa iasa invingatoare.

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/669684706570208/?type=3&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....