spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO ACUM ! Percheziții în Argeș, la Albești, Pitești și Curtea de Argeș

Facebook Twitter Google+
VIDEO ACUM ! Percheziții în Argeș, la Albești, Pitești și Curtea de Argeș

În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalităţii economice, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul General al Poliției Române, desfășoară 98 de percheziții, în 22 de județe și în Capitală. Printre județele unde au loc descinderi se numără și Argeșul. În activități sunt angrenați și specialiști ai Direcției Generale a Vămilor, cu 2 echipaje canine.

In județul nostru, în acest moment, au loc percheziții în patru locații din Pitești, Ștefănești, Curtea de Argeş, Răteşti, Teiu, Mozăceni și Albești de Muscel. Mai multe persoane sunt bănuite de comercializarea ilegală de tutun, la depozite şi la oficii utilizate pentru livrarea tutunului prelucrat.

Conform anchetatorilor, ”în perioada 2017-2019, cetățeni bulgari și români ar fi introdus, în mod frecvent, în România, tutun și frunze de tutun, prezentând la punctele de trecere a frontierei documente de însoțire a mărfii cu destinatar societăți comerciale din alte state din Uniunea Europeană. 

În realitate, tutunul nu părăsea România, era descărcat în diferite locații clandestine din țară și transportat ulterior spre locul de prelucrare, fiind comercializat, folosindu-se, de regulă, serviciul de curierat.

Tutunul prelucrat ar fi fost promovat la vânzare în mediul online, pe site-urile de comerţ electronic, unde vânzătorul s-ar fi prezentat cu date de identificare false, folosind numere de telefon ale unor cartele prepay.”

Activitățile se desfășoară în 5 dosare penale, instrumentate de polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice și Serviciile de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, Dâmbovița, Olt și Teleorman, sub supravegherea Parchetelor de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa, Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal și Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....