spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Accident la Curtea de Arges – A ajuns cu masina in sant

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Accident la Curtea de Arges – A ajuns cu masina in sant

Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de trafic si carosabil umed, un sofer a pierdut controlul volanului autoturismului sau marca Matiz intr-o curba pe strada Ramnicu Valcea din Curtea de Arges.

S-a rasturnat in santul de pe partea dreapta a carosabilului (sensul dinspre Tigveni spre Curtea de Arges). Soferul a scapat ca prin minune insa a fost necesara interventia pompierilor pentru a-l scoate din autoturismul marca Matiz.

La fata locului au ajuns si politistii care au demarat o ancheta. Soferul a refuzat transportul la spital, nefiind ranit si nici nu consumase alcool.

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/737832336422111/?type=3″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....