spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VIDEO! Accident groaznic la Zigoneni

Facebook Twitter Google+
VIDEO! Accident groaznic la Zigoneni

Doua autoturisme s-au ciocnit puternic si au ajuns intr-un sant adanc pe marginea carosabilului, in localitatea Zigoneni din judetul Arges.

Ambele autoturisme se deplasau dinspre Curtea de Arges spre Pitesti. Unul dintre ele a incercat sa intre intr-o curte iar celalalt sa-l depaseasca. S_au izbit iar impactul le-a aruncat intr-un sant adanc. Din fericire nici una dintre cele trei persoane aflate in cele doua autoturisme nu au fost ranite. O singura femeie, pasager, a suferit rani minore insa a refuzat transportul la spital.

La fata locului au ajuns mai  multi politisti care vor stabili exact, in urma anchetei, cine se face vinovat de accident.

Traficul s-a desfasurat cu dificultate zeci de minute.

 

 

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/profit.ziarul.5/videos/vb.100005860543132/651179191754093/?type=2&theater” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....