spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Victor Ponta face praf Guvernul. „Ne îndreptăm cu veselie spre DEZASTRU!”

Facebook Twitter Google+
Victor Ponta face praf Guvernul. „Ne îndreptăm cu veselie spre DEZASTRU!”

„Nu vorbim că suntem în pericol de a intra în criză înainte de preluarea președinției Consiliului UE. Ne ducem spre dezastru cu veselie și știri despre Drăghici,” spune un fost premier și apropiat al lui Liviu Dragnea.

Ne ducem spre dezastru cu veselie, a remarcat Victor Ponta, într-o intervenţie telefonică pentru B1 TV. Fostul premier a declarat că se vorbeşte despre PSD şi pe cine mai dă afară Liviu Dragnea, în loc să discutăm despre dezastrul economic care ne paşte.

Ponta s-a referit şi la Legea Pensiilor şi Legea Salarizării, pe care le-a catalogat drept gogoşi ale Olguţei Vasilescu.

El a mai atras atenţia că, potrivit datelor oficiale ale Comisiei Europene, suntem ţara care cheltuie cei mai mulţi bani pe care nu-i are.

”Pe mine nu mă interesează ce face PSD şi pe cine mai dă afară Dragnea. Mă interesează că am primit o rezoluţie de la Parlamentul European referitoare la statul de drept. Azi, Comisia Europeană ne-a trimis o atenţionare oficială că suntem ţara cu cel mai mare deficit bugetar şi ţara cu cel mai mare dezechilibru economic. De asemenea, suntem ţara care cheltuie cei mai mulţi bani pe care nu-i are.

Toate minciunile şi gogoşile Olguţei cu salarii şi pensii se vor termina. Nu vorbeşte nimeni despre asta, dar vorbim despre Drăghici şi alte genii. Nu vorbim că suntem în pericol de a intra în criză înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului UE. Ne ducem spre dezastru cu veselie şi ştiri despre Drăghici.

Legea Salarizării e o catastrofă legislativă. După N Ordonanţe de Urgenţă nu se poate aplica şi oricum ne-a dus în dezechilibru uriaş. Legea Pensiilor e aşa de bună că Olguţa a plecat de la Ministerul Muncii şi nu o mai susţine în Parlament.

În Legea Pensiilor scrie de 140 miliarde lei pentru pensii în 2021. Orice om, nici nu trebuie să ştie economie, îşi dă seama că România nu va avea 140 de miliarde de lei. 140 de miliarde căzute din cer sau de unde?”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....