spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Victor Ponta, anunț APOCALIPTIC pentru români: În perioada următoare vin datoriile și dobânzile de la împrumuturi

Facebook Twitter Google+
Victor Ponta, anunț APOCALIPTIC pentru români: În perioada următoare vin datoriile și dobânzile de la împrumuturi
Viața adevărată a românilor – toate creșterile de salarii și de pensii au fost înghițite de inflație !!! Și în perioada următoare vin peste oameni datoriile și dobânzile de la împrumuturile de acum, anunță fostul premier Victor Ponta pe Facebook.
„Viața adevărată a românilor – toate creșterile de salarii și de pensii au fost înghițite de inflație !!! Și în perioada următoare vin peste oameni datoriile și dobânzile de la împrumuturile de acum! Degeaba vedem zi de zi minciunile de la televizor plătite cu milioane de lei din bani publici ( pentru “Centenar”) – oamenii simt în buzunarul lor și în viața de zi cu zi ca lucrurile merg într-o direcție total greșită.

Rectificarea bugetară a arătat ceea ce noi la PRO ROMANIA spunem de mult – minciuni prost camuflate în cifre, bani mai puțini încasați la buget , cheltuieli mai mari, investiții zero în sănătate, educație și infrastructură, împrumuturi scumpe și dobânzi mai mari ( s-a luat 1 miliard de la Transporturi ca să se achite aceste dobânzi)!

La PRO Romania pregătim strategia fiscal – bugetară pentru 2019-2020 / trebuie să salvăm țara din prăpastia în care se prăbușește acum – și să evităm să trăim din nou ceea ce a fost în 2010!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....