spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Victima unui grav accident, EDI are NEVOIE URGENTA DE SANGE

Facebook Twitter Google+
Victima unui grav accident, EDI are NEVOIE URGENTA DE SANGE

Duminica dimineata, în jurul orei 7.00, echipajele de intervenție au fost solicitate să intervină de urgență la un accident care s-a petrecuct în zona Rolast. Potrivit informațiilor ISU Argeș, în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, una dintre ele a fost proiectată într-un stâlp de beton. Șoferul nu a mai putut ieși din mașina distrusă, fiind scos de pompieri. Andrei Eduard Gheorghe a fost grav ranit iar acum are nevoie de ajutorul prietenilor.

Mulțumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi cu gândul și cu mesajele voastre și urările de sănătate,am reușit să trecem peste o etapa dar de acum urmează greul , Edi are nevoie de donatori de sânge grupa o 1 negativ ,sau macar O 1 cine vrea dintre voi poate dona la spitalul Floreasca București pentru el secția ortopedie in vederea operației ce va urma va mulțumesc tuturor din suflet” este apelul facut de apropiatii lui Edi la care cu siguranta vor raspunde foarte multi pitesteni si nu numai.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....