Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vicepremierul Raluca Turcan: ‘Mâine este ziua de care depinde drumul pe care şi-l asumă România. Sper într-o mobilizare a celor care cred în puterea votului’

Publicat

in

Vicepremierul Raluca Turcan susţine că de ziua de duminică depinde ”drumul pe care şi-l asumă România” şi speră la o mobilizare cât mai bună a românilor la vot, anunță news.ro.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Doi securiști duc o luptă acerbă pentru intrarea în turul II

”Mâine este ziua de care depinde drumul pe care şi-l asumă România. Sper sincer într-o mobilizare a tuturor celor care cred în puterea votului şi mai cred într-un scrutin care să dea încredere românilor că România le poate fi aproape, că poate deveni o ţară normală”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Raluca Turcan.

Ea va vota duminică, la ora 8.00, la Sibiu, fiind preşedinte al filialei PNL din judeţ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

A fost semnalat primul caz de coronavirus din Qatar

Publicat

in

De

Primul caz de coronavirus în Qatar a fost anunţat, sâmbătă, la un bărbat revenit recent din Iran, relatează Reuters potrivit news.ro.

Bărbatul are 36 de ani, a anunţat ministrul Sănătăţii.

După ce Qatarul a anunţat primul caz de infecţie, Arabia Saudită rămâne singura ţară din Golf care nu a semnalat încă nicio infectare cu Covid-19.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Vești de ultimă oră din Timişoara, în cazul bărbatului cu suspiciune de coronavirus – Medicii au anunțat REZULTATUL testelor

Publicat

in

De

Vești de ultimă oră din Timişoara, în cazul bărbatului cu suspiciune de coronavirus.  Şapte teste făcute de medicii din Timişoara în cazul bărbatului cu suspiciune de coronavirus şi al celor care au intrat în contact cu femeia deja diagnosticată sunt negative, conform News.ro.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Sorina Pintea e audiată la DNA central, după aproape 10 ore de percheziții

”Toate testele efectuate azi sunt negative”, a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Au fost testaţi cei şase contacţi ai pacientei infectate cu coronavirus care se află internată la Timişoara, dar şi un şofer de TIR care s-a prezentat la spital, după o vizită în Italia, acesta având aceleaşi simptome ca şi femeia depistată pozitiv.

Cei şase contacţi ai pacientei infectate cu coronavirus, după o vizită în Italia, în zona oraşului Bergamo, sunt părinţii ei care locuiesc în Lugoj şi patru prieteni cu care aceasta s-a întâlnit la revenirea în ţară. Femeia este în stare bună şi a fost internată în cursul zilei de vineri la Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. În cursul nopţii trecute a avut o uşoară febră, însă aceasta a scăzut spre dimineaţă. Femeia mai are o tuse seacă şi primeşte tratament medical.

În ceea ce îl priveşte pe bărbatul care a fost testat de coronavirus, şi el se află internat la Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. El are 45 de ani şi s-a prezentat singur la medic, acuzând tuse seacă. S-a întors în ţară vineri, după ce, la volanul TIR-ului său s-a aflat în regiunea Lombardia din Italia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend