spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Vicele Mitrofan a implinit 48 de ani – A impartit o felie virtuala de tort cu argesenii

Facebook Twitter Google+
Vicele Mitrofan a  implinit 48 de ani – A impartit o felie virtuala de tort cu argesenii

Ieri, 10 octombrie, viceprimarul municipiului Curtea de Arges, Cristian Mitrofan, a implinit frumoasa varsta de 48 de ani. In zi de sarbatoare, personal, telefonic sau prin intermediul paginilor de socializare, sute de argeseni si nu numai i-au transmis mesaje de felicitari.

Pentru a le multumi intr-un fel tuturor care si-au adus aminte de ziua lui si i-au foist alaturi, vicele Mitrofan a postat, aseara tarziu, pe Facebook o fotografie sugestiva, alaturi de care a scris cateva cuvinte. „Multumesc sutelor de prieteni pentru drumoasele si emotionantele urari transmise prin mesaje, telefoane, sms-uri, etc si va ofer simbolic o felie de tort virtuala, in semn de dragoste si respect. Va doresc tot binele din lume, sa fiti sanatosi, norocosi si mai ales fericit”, a scris acesta.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....