spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Viața nu se oprește

Facebook Twitter Google+
Viața nu se oprește

Nu știu dacă este vremea să reflexionez cu voce tare sau ar trebui să tac. Corpul îmi cere pace. Și nu știu ce drum mă va duce la asta. Suntem în luna februarie, un februarie friguros, închis. Și nu mă mai entuziasmează politica. Continuu să fiu o „ființă politică”, cred că toți suntem. Dar când scoți capul afară și îți dai seama că lucrurile care credeai că merită, nu sunt chiar așa, că nu exista un sfârșit fără „jumatate”, că de ceea ce se întâmplă cu viața oamenilor, cu sănătatea și bunăstarea lor…nu-i pasă practic nimănui, cu rare excepții…asta te face să te gândești.

Nu mă mai surprinde absolut nimic din ceea ce apare în viață. Au început să decedeze părinți ai prietenilor mei, și chiar câte un prieten. Îmi este din ce în ce mai frică, nu pentru mine, ci pentru cei apropiați. Știu că toți trebuie să murim, și mie personal nu-mi pasă. Dar îmi pasă de pierderea celor dragi. Mi-e teamă de acele pierderi, mă depășesc. Mi-e teama de cancerul ce a început să viziteze unii prieteni de suflet. Mi-e teamă că, copiii noștri să nu trăiască viața pe care noi am trăit-o. În definitivă, mi-e teamă de teamă. Am puțină încredere în politică, și mi-e din ce în ce mai frică de „persoanele rele”, și chiar mai mult de cele care se prefac a fii „bune”.

Suntem în trecere. Credeți-mă! Viața continuă, cu sau fără noi…nu se oprește. Nu se schimbă din alb în negru, de acum până mai târziu. Totul continuă să fie cât de cât la fel. Cu excepția introducerilor pe care le vom face noi înșine. Pe plan personal și profesional am avut cam de toate. Mari tristeți și mari bucurii. Mari provocări și responsabilități. Și am încercat, ca de fiecare dată, să fiu la înalțime, ceea ce nu întotdeauna se poate obține. Continui să fiu același copil, același băiat harnic care s-a încăpățânat să-și termine studiile ce încă îl pasionează, același prieten al prietenilor săi, căruia tot timpul i se pare că dedică puțin timp prieteniei.

Nu-mi spuneți că sunt prea dramatic, pentru că voi continua să zâmbesc tot timpul, chiar dacă viața uneori dă bătăi de cap. Zâmbiți și fiți fericiți.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....