spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Vezi aici – Cu ce salarii au început anul cei din conducerea oraşului regal

Facebook Twitter Google+
Vezi aici – Cu ce salarii au început anul cei din conducerea oraşului regal

Vi se par corecte ? Işi meritǎ directorii banii ? 

Anul 2018 începe cu mai mulţi bani în buzunarele celor aflaţi în conducerea oraşului regal Curtea de Argeş. Au crescut salariile în varǎ dar şi acum pentru bugetari, primar, viceprimar şi consilieri locali dar şi unii directori de servicii publice.

Iar pentru cǎ sunt plǎtiţi din banii publici, din bugetul local, adicǎ din taxele şi impozitele pe care le achitǎ fiecare argeşean în parte, vǎ prezentǎm în continuare salariile şi vǎ lǎsǎm sǎ  vǎ daţi cu pǎrerea.

Primarul trece de suta de milioane

Incepând de la 1 ianuarie, indemnizaţia primarului a crescut. Astfel, Constantin Panţurescu încaseazǎ 12.350 lei. Majorari sunt şi la indemnizaţiile consilierilor locali care încaseazǎ de acum 10% din cât încaseazǎ primarul, adicǎ 1235 lei pentru cele câteva ore într-o lunǎ în care se întâlnesc, teoretic, în folosul cetǎţenilor care i-au votat.

Cǎtǎlin Nastea s-a ales şi el cu majorare – 4.000 net

O altǎ majorare salarialǎ fǎcutǎ pe ultima sutǎ de metri a anului trecut este cea a salariului directorului Serviciului Public de Salubritate Urbanǎ, Cǎtǎlin Nastea. Consilierii locali, membri AGA, au decis ca acesta sǎ primeascǎ lunar câte 4000 lei net, adicǎ în jur de 7.000 lei brut. Majorarea s-a fǎcut în condiţiile în care Cǎtǎlin Nastea a anunţat şi un profit serios al serviciului pe care îl conduce, profit care în acest an ar urma sǎ fie reinvestit. Cel mai probabil la SPU se va cumpǎra o automǎturǎtoare stradalǎ mai mare şi mai nouǎ faţǎ de cea pe care o deţine acum serviciul.

Salariu mǎrit şi pentru directorul pieţei

Cu un salariu majorat s-a ales şi directorul Serviciului Public Pieţe Târguri şi Oboare din Curtea de Argeş pentru care tot consilierii locali au aprobat creşterea cu câteva procente, astfel încât leafa

acestuia sǎ se alinieze cu cele ale tuturor şefilor de servicii. De luna aceasta, Marin Florea are pe ştatul de platǎ în jur de 6000 lei, cam tot atât cât directorul Serviciului Public de Gospodǎrire Comunalǎ, Ioan Ghiţǎ.

Si funcţionarii primǎriei au luat premii de excelenţǎ

La final de an o parte din funcţionarii primǎriei Curtea de Argeş au fost şi ei plǎtiţi pentru cǎ, spune primarul „au muncit mai mult şi au fǎcut lucruri în plus”. Banii primiţi de aceştia s-au numit premii de excelenţǎ iar edilul promite cǎ astfel de premii vor lua de acum înainte toţi cei care muncesc serios pentru instituţia publicǎ. „Am dat aceste premii şi voi da atâta vreme cât sunt primar. S-au dus vremurile comuniste când toatǎ lumea lua la fel. Acum primeşte cine munceşte” a spus primarul Panţurescu.

La Aquaterm, Nastea rǎmâne director şase luni, cu 4000 de lei salariu

Directorul SC Aquaterm, Gabriel Nastea, rǎmâne în fruntea societǎţii pentru încǎ şase luni de zile, aşa cum au decis membrii AGA. Salariul acestuia este de 4000 de lei net şi aproximativ 7000 lei brut. Faptul cǎ a fost reales director pentru doar şase luni de zile nu i-a mulţumit pe toţi membrii AGA care sunt de pǎrere cǎ un mandat atât de scurt nu îl poate face pe Nastea sǎ punǎ la punct o strategie de dezvoltare pe termen lung. „Nu se poate face un plan, o strategie pe termen lung pentru societate. Trebuia sǎ fie numit minim un an de zile… Trebuie sǎ se intre complet în legalitate cu aceastǎ societate” este de pǎrere consilierul local Ion Serban.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....