spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Vețti proaste pentru Dacian Cioloș! Dezvăluiri importante din trecutul acestuia

Facebook Twitter Google+
Vețti proaste pentru Dacian Cioloș! Dezvăluiri importante din trecutul acestuia

Lovitură dură pentru fostul premier tehnocrat, Dacian Cioloș! Au ieșit la iveală detalii importante din trecutul acestuia!

Istoricul Marius Oprea a declarat miercuri seara, la Antena 3, că Dacian Cioloş a fost militar în trupele de securitate din Cluj și că a fost adus în dispozitivul care păzea strada pe care locuia Doina Cornea de către şeful de atunci al miliţiei locale, Virgil Ardelean, ajuns după revoluţie şef al serviciului secret al Ministerului de Interne și supranumit ”Vulpea”.

„Şeful miliţiei din Cluj la acel moment era Virgil Ardelean, în momentul în care doamna Doina Cornea a fost maltratată la miliţie (…) Domnul Virgil Ardelean era la vremea respectivă şeful miliţiei din Cluj, iar Alexandru Pereş, colonelul de Securitate care apare în dosarul doamnei Doina Cornea a anchetat-o pe aceasta în februarie 1984 şi a decis microfonarea întregii locuinţe. (…) În dosarul doamnei Doina Cornea sunt 83 de ofiţeri superiori din Securitate între care 12 generali (…) Domnul Ardelean nu figurează în acest dosar, dar dânsul era şeful Miliţiei în municipiul Cluj la vremea respectivă, în anii 80. Probabil că el a fost cel care l-a adus pe Cioloş, pe finul său în dispozitiv, pentru că ştiţi că era totul pe bază de pile şi relaţii şi şi-a protejat nepotul aducându-l în oraş, să nu facă armata cine ştie pe unde”.

Prezent într-o emisiune la Realitatea TV, Dacian Cioloș Cioloș a refuzat să comenteze afirmațiile lui Oprea.

Călin Popescu Tăriceanu a lansat și el, la începutul săptămânii, la Braşov, o serie de acuzații, susținând că Dacian Cioloş a fost militar în trupele de Securitate şi paznic la poarta dizidentei anticomuniste Doina Cornea.

„Pe de o parte, îl vedem pe Dacian Cioloş, fost militar în trupele de Securitate şi paznic la poarta dizidentei anticomuniste în 1987, lansându-şi alianţa politică tocmai la Cluj, tocmai exact la un an de la moartea ei”, a spus Tăriceanu.

Dacian Cioloș a replicat, spunând că a fost repartizat, ca militar în termen, la Securitate și că printre obiectivele supravegheate a fost și o intersecție despre care a aflat ulterior că era de fapt strada care ducea spre casa Doinei Cornea.

Citește și:

Răsturnare de situație! Ce a ascuns Poliția Română în scandalul momentului

Frații Dedeman dau din nou lovitura! Profituri uriașe față de 2018

Ordinul se aplică de azi! Schimbarea care vizează milioane de români

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments