Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vești proaste de la meteorologi – Codul galben a fost prelungit. Cât vor mai dura ploile

Publicat

in

Meteorologii au prelungit codul galben de ploi torenţiale pentru de 22 judeţe din sudul, nord-estul şi sud-estul ţării, până joi seara. Codul portocaliu pentru Tulcea şi Constanţa a fost menţinut până miercuri la ora 21.00.

Astfel, începând de miercuri ora 12:30 până joi la ora 23.00, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice, în zona Carpaților Orientali și Meridionali, mai ales în cursul după-amiezilor și la începutul nopților, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua izolat aspect de vijelie.

Se vor înregistra cantități de apă de peste 20 -25 l/mp și pe arii restrânse 40 -50 l/mp.

De codul galben sunt vizate județele Bistriţa-Năsăud, Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Harghita, Mureș, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna, Brașov, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Brăila, Ilfov și Călărași.

Meteorologii au menținut avertizarea cod portocaliu pentru județele Tulcea şi Constanţa până miercuri la ora 21.00. Potrivit ANM, în Dobrogea vor fi intervale de timp în care va ploua abundent și se vor acumula local cantități de apă de 40…50 l/mp și izolat 70…80 l/mp.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Primăria Curtea de Argeș angajează consiler la TRANSPORTURI în locul lui Nae Păunescu

Publicat

in

De

Primăria Curtea de Arges organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului. Mai exact primaria angajeaza consiler compartiment la compartimentul AUTORIZARE SI CONTROL TRANSPORT, in locul lui Nicolae Păunescu, cel care s-a pensionat.

Data de sustinere a probei scrise: 10.01.2020, ora 11:00
Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, Bulevardul Basarabilor nr.99, judeţul Argeş
Observaţii suplimentare: Savu Dorin, şef birou resurse umane, tel.0248721033, fax.0248721107, e-mail:savudorin@yahoo.com

Condiţii de participare- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ingineria autovehiculelor.
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice:minimum 7 ani.Bibliografie concurs, atribuţii conform fişei postului și depunere dosare concurs

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tineri reţinuţi de poliţişti la Câmpulung – Au făcut scandal la PĂCĂNELE

Publicat

in

De

Politistii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, şi au reţinut doi tineri, de 19 şi 22 de ani, şi un bărbat de 28 de ani. Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 4 decembrie a.c., cei trei ar fi agresat alte două persoane, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc din Câmpulung. După administrarea probatoriului, cei trei, respectiv un tânăr de 19 ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, un alt tânăr de 22 de ani, din comuna Mogoşani, judeţul Dâmboviţa şi un bărbat de 28 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend