Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Vești importante pentru acești angajați! Vor fi plătiți în funcție de cât stau la program

Publicat

in

Vești importante pentru acești angajați! vor fi plătiți în funcție de cât stau la program, urmând a fi  montați turnicheți, pentru a se stabili cât timp petrec oamenii la serviciu. 

Angajații unui spital din România, între care și medici, vor fi plătiți în funcție de cât stau la program, potrivit anunțului făcut de președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac.

„Ştiu sigur că unii medici pleacă înainte de terminarea programului. Pentru a rezolva această problemă, la anumite spitale s-au pus camere de luat vederi pe holuri şi la intrările în spital. Dacă punem aceste camere de supraveghere, rezolvăm o mică parte din problemă. Noi vom pune turnicheţi, cu cartelă, astfel încât să ştim cât a stat fiecare la program. Şi pontajele se vor face efectiv – intri cu cartela, ieşi cu cartela. Şi atunci se va plăti medicul, asistentul, infirmiera în funcţie de programul prestat în acea lună”, a declarat Francisk Iulian Chiriac, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Această decizie vine după ce la sfârșitul anului trecut, președintele Consiliului Județean Brăila preciza că deține informaţii potrivit cărora unii dintre angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila fură materiale sanitare, motiv pentru care va monta un sistem de supraveghere video pe toate holurile unităţii spitaliceşti.

Vești dure pentru șoferi! Nimeni nu va scăpa de plata acestor taxe

Surpriză totală! Ce salariu va avea Olguța Vasilescu, după ce s-a întors în Guvernul Dăncilă

Nu mulți știu aceste detalii despre Ion Iliescu. Averea pe care o are unul dintre foștii președinți ai României

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Marcel Ciolacu, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre congresul PSD

Publicat

in

De

Biroul Permanent provizoriu al PSD va decide dacă va fi extraordinar sau ordinar Congresul partidului care urmează să fie organizat în luna februarie a anului viitor, a declarat, luni, preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

Citește și:  ALERTĂ după măturisirile lui Gheorghe Dincă – Mama Luizei, iubitul fetei și o colegă, CITAȚI de urgență la DIICOT Craiova

„Este prima şedinţă a Biroului Permanent în acest format, avem un mandat foarte clar, în afară de efortul comun de a începe reconstrucţia Partidului Social Democrat, avem un mandat de organizare a Congresului. Astăzi vom lua o decizie şi vom merge cu o propunere la viitorul Comitet Executiv, dacă este un Congres ordinar sau extraordinar. Eu o să rog colegii să fie de acord ca la următorul Comitet Executiv să avem invitaţi primarii de mari municipii şi preşedinţii de Consilii judeţene, astfel încât decizia să fie una cât mai largă”, a precizat Ciolacu, la începutul şedinţei conducerii PSD.

El a adăugat că, în cadrul reuniunii, vor fi luate şi o serie de decizii administrative şi se vor forma două lucruri de lucru – unul pentru diaspora şi unul pentru relaţia cu sindicatele.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

BLOCAJ în dosarul lui Radu Mazăre privind cartierul de locuințe sociale – Răspunsul AMBIGUU al Madagascar legat de acordul pentru judecarea acestuia

Publicat

in

De

Dosarul lui Radu Mazăre în care un complet de cinci judecători tranșează apelul procurorilor DNA împotriva unei decizii de amendare a fostului edil al Constanței ar putea fi suspendat pe termen nedeterminat.

La termenul de luni al procesului cei cinic judecători au citit răspunsul statului Madagascar la întrebarea legată de posibilitatea judecării apelului din acest dosar, deși Mazăre a fost extrădat pentru a executa o pedeapsă definitivă în alt caz de corupție.

Citește și: ICCJ ar putea afla dacă statul MADAGASCAR este de acord cu judecarea lui Radu Mazăre – Ce a cerut la instanţă fostul edil după extrădarea sa

Statul Madagascar a răspuns instanței supreme că nu se poate exprima pentru că nu mai deține dosarul de extrădare, toată documentația avută la acel moment fiind trimisă odată cu edilul în România.

Astfel autoritățile maglașe nu au lămurit ICCJ dacă pot sau nu să îl judece pe Radu Mazăre în dosarul locuințelor sociale de vreme ce el a fost extrădat pentru pedeapsa definitivă din dosarul retrocedării unor plaje și terenuri din Contanța.

Pe fondul acestei situații cei cinci judecători au ridicat din oficiu chestiunea suspendării judecării apelului DNA pentru a aștepta răspunsul Curții de Justiției a Uniunii Europene (CJUE) la întrebările transmie în alte dosare privind obligativitatea aplicării deciziei CCR prin care s-a constatat neconstituționalitate compunerii completelor de trei judecători de la instanța supremă.

Legat de acest aspect avocații lui Radu Mazăre și Avraham Morgenstern au fost de acord cu această chestiune invocată din oficiu de judecători și au arătat că instanța trebuie să stabilească și prioritatea de soluționare, respectiv, dacă insistă întâi la autoritățile din Madagascar pentru a spune clar dacă statul maglaș e de acord cu judecarea fostului edil pentru alt caz decât cel pentru care a fost extrădat, iar apoi în funcție de răspuns să stabilească dacă este necesară suspendarea judecății pentru așteptarea răspunsurilor CJUE, sau invers.

Completul de cinci judecători a rămas în pronunțare urmând să stabilească procedura de lucru în dosar pe fondul acestor două chestiuni care practic țin pe loc judecata apelului DNA.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend