Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vești bune! Se asfaltează la Valea Danului

Publicat

in

Vești bune pentru cei di Valea Danului și toto cei care foloseau drumul de la Curtea de Argeș spre Cepari. După o serie prelungita de amânări, Regia de drumuri a Consiliului Județean Argeș a demarat lucrările de reparații a drumului județean ce tranzitează comuna Valea Danului. Nu știm dacă vestea e chiar foarte bună și asta pentru ca nu vorbim de turnarea unui nou covor asfaltic ci doar de plombări ale imenselor gropi.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Primarii renunță în notariat la pensia specială – CARE E PRIMARUL DIN ARGEȘ CARE NU VREA PENSIE SPECIALĂ

Publicat

in

De

Vesti bune anunță faptul că, și in Argeș, avem primari cu coloana vertebrala ! La doar o zi distanță din momentul în care in Dambovita, Barbu Costin – primarul comunei Crângurile si George Georgescu , primarul comunei Produlesti, au renunțat în fața notarului la privilegiile conferite de art. 210 din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, adică la pensia specială, exemplul lor este urmat si in Arges de un primar. Este vorba de primarul comunei Corbi, Virgil Baciu. Acesta a declarat redactorilor nostri ca va renunta si el la pensia speciala, asemeni edililor din Dambovita.” Nici eu nu am nevoie de pensie speciala si voi face demersurile clare pentru a renunta la ea. Daca va fi nevoie si pentru ca oamenii sa fie siguri de asta, voi merge chiar si la notariat !”, a declarat Virgil Baciu, primarul comunei Corbi din jude’ul Argeș

Cu cele două mandate de primar, edilul Virgil Baciu se încadra la o pensie specială maximă prevăzută de lege, însă cu toate acestea primarul de la Corbi renunță la privilegiul legal, dar imoral, demonstrând că este un om vertical și cu o ținută morală deosebită!

Iata dovada ca primari de comune renunta de buna voie la pensia speciala

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Noi focare de pestă porcină apărute la porci mistreți, pe trei fonduri de vânătoare din Argeș

Publicat

in

Trei noi focare de pestă porcină africană au fost confirmate la porci mistreți, pe raza fondurilor de vânătoare: nr. 10 Mălureni, nr. 35 Râncăciov și nr. 26 Rădești.

„Astăzi, 29.01.2020, ora 14.00, la sediul Institutiei Prefectului Argeș, se convoacă în regim de urgență CLCB, în vederea aprobării Planului de măsuri, în urma confirmării PPA la mistreți în  FV. 10 Mălureni, FV. 35 Râncaciov şi FV. 26 Rădeşti”, informează prefectura Argeș, prin subprefectul Adrian Bughiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend