spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VEŞTI BUNE ! Restart la FC Argeş: Nicolae Dică este noul antrenor iar o asociaţie va prelua echipa

Facebook Twitter Google+
VEŞTI BUNE ! Restart la FC Argeş: Nicolae Dică este noul antrenor iar o asociaţie va prelua echipa

Veşti bune pentru iubitorii fotbalului din Argeş. Prima ar fi aceea că Asociaţia „Campionii FC Argeş”, care va prelua echipa de fotbal FC Argeş de la clubul cu acelaşi nume al primăriei, a primit undă verde de la Consiliul Local pentru înfiinţare. Cristian Gentea, preşedintele clubului, a declarat că documentele de înfiinţare a asociaţiei vor fi depuse astăzi la Judecătorie, iar apoi se fac paşii necesari pe plan sportiv, conform normelor FRF. Primăria, SC Apă Canal 2000 SA şi Salubritatea sunt membrii fondatori.

Noul antrenor, Nicolae Dică: „Vreau să fac performanţă la Piteşti!”

A doua veste bună: conducerea clubului FC Argeş a anunţat oficial că a ajuns la un acord cu Nicolae Dică pentru postul de manager general al echipei FC Argeş. Acesta a semnat un contract pe 3 sezoane, obiectivul fiind promovarea în Liga I. Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteştiul a reuşit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă.   
Tehnicianul argeşean este pregătit de o nouă provocare cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare: „Vin cu inima deschisă la FC Argeş şi cu o mare dorinţă de a face performanţă. Am semnat un contract pe 3 sezoane cu FC Argeş, iar obiectivul este promovarea în Liga I. Rolul meu va fi de manager. Va fi o muncă foarte grea pentru că Liga a II-a este mult mai puternică decât înainte, dar ştiu la ce mă înham. Vreau să fac performanţă la Piteşti şi să readuc clubul acolo unde îi este locul, în Liga I” a declarat Nicolae Dică.

Dică va fi prezentat oficial în următoarele zile în cadrul unei conferinţe de presă. Tot atunci, tehnicianul va prezenta staff-ul tehnic cu care va colabora, programul de pregătire al echipei şi campania de achiziţii.
Clubul FC Argeş îi doreşte tehnicianului mult succes în cel de-al doilea mandat la echipa fanion a judeţului şi o revenire cât mai rapidă în Liga I!.

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....