spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VESTI BUNE ! 3 fabrici noi in Argeş vor crea circa 1500 locuri de munca

Facebook Twitter Google+
VESTI BUNE ! 3 fabrici noi in Argeş vor crea circa 1500 locuri de munca

– Grupul francez Faurecia a fost refuzat la Curtea de Arges de primarul Nicolae Diaconu si va deschide uriasa fabrica la Cateasca

Trei noi fabrici vor intra in curand in functiune in judetul Arges astfel ca deficitul de forta de munca va fi semnificatic diminuat, avand in vedere ca se vor creea circa 1500 noi locuri de munca. Astfel, fabrica de volane de la Braşov care lucrează pentru Dacia se mută în Argeş, mai precis în comuna Dârmăneşti, satul Piscani. După cum ne-a declarat Emil Ciolan, primarul localităţii, in afara de aceasta se va mai deschide inca una, specializata tot pe productia de piese si accesorii auto.,,Anul acesta, cred că prin octombrie – noiembrie se vor inaugura încă două fabrici pe teritoriul comunei noastre. Una produce chedere pentru Ford și pentru Dacia, iar cealaltă produce presate mici și mijlocii.  Aici o să fie în jur de 250 – 300 de noi locuri de muncă, iar acest lucru pentru noi înseamnă foarte mult. Pentru noi este o realizare”, a declarat primarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan.
O alta fabrica, de dimensiuni uriase, va fi construita pe teritoriul comunei Căteasca acolo unde viceprimarul cu atribuții de primar, Florin Marinescu, a reușit să atragă încă un gigant care va crea aproximativ 1000 de locuri de muncă pe teritoriul comunei Căteasca, grupul Faurecia. De precizat ca, initial, grupul francez a dorit cinstructia acestei fabrici la Curtea de ARges, insa aici nu a gasit intelegere la actualul primar, Nicolae Diaconu.
Producătorul de componente auto Faurecia, un gigant cu 100.000 de salariați la nivel mondial și afaceri de 19 miliarde euro anual, va deschide în acest an o fabrică în comuna Căteasca, la marginea Autostrăzii Pitești – București. În prezent, grupul francez deține pe plan local cinci centre de producție la Sibiu, Mioveni, Pitești, Vâlcea și Craiova, unde se produc componente auto pentru Audi, BMW, Volvo, Ford, Land Rover, PSA și Dacia – Renault. ,,Concernul francez Faurecia va deschide o fabrică în comuna noastră pe o suprafață de 12 mii mp. Aici o să se producă panouri de uși pentru diferite modele de autoturisme, inclusiv pentru Dacia. Se vor crea aproximativ 1000 de noi locuri de muncă. Totodată, mai avem discuții și cu alți investitori care vor să vină să investească în comuna Căteasca”, a declarat viceprimarul Florin Marinescu.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....