Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VESTE TRISTĂ ! A murit Cătălin, bărbatul din Curtea de Argeş bătut în trafic de doi romi

Publicat

in

Veste tragică pentru familia Plăiaşu din Curtea de Argeş ! Cătălin Plăiaşu, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă, la o săptămână de la gravul incident in care bărbatul a fost bătut în trafic de doi tineri de etnie romă. Cătălin Plăiașu, de 48 de ani, a stat în comă de gradul IV de luni 24 iunie până luni, 1 iulie. Azi noapte, in jurul orei 1, inima lui Catalin a incetat sa mai bata iar medicii nu au mai putut face nimic.

Reamintim că, exact cu o săptămână în urmă, pe 24 iunie, Cătălin Plăiaşu, un afacerist din Curtea de Argeş se afla la volanul maşinii sale, când a fost şicanat în trafic de un BMW iar la Merişani, a avut loc o uşoară tamponare. Argeşeanul a făcut imprudenţa să coboare din maşină. Doi fraţi de 22 ani, respectiv 24 de ani, tinerii din BMW, l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Afaceristul a ajuns la spital în stare de inconştienţă. A fost operat la cap, însă , încă de atunci medicii nu aveau speranţe privind şansele sale de supravieţuire.

Familia lui Cătălin este devastată mai ales că, astăzi, luni, în ziua când fiica lui ar fi trebuit să dea proba scrisă la Bacalaureat, Cătălin a murit pe un pat de spital. Acesta va fi înmormântat la Curtea de Argeş la o dată ce urmează să fie stabilită în cursul acestei zile, după ce vor fi întocmite formalităţile de ridicare a trupului neînsufleţit de la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

Dumnezeu să-l odihnească-n pace !

Recenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Care sunt drepturile oferite polițiștilor? Ce trebuie să știți dacă sunteți opriți în trafic

Publicat

in

De

Sfârșitul lunii ianuarie 2020 a adus mai multe drepturi polițiștilor. Legislația privind ordinea și siguranța publică s-a modificat, conferind oamenilor legii posibilitatea de a acționa mai drastic.

Potrvit modificărilor legislative prevăzute de Legea nr. 192/2019, oamenii legii sunt îndreptăţiți să solicite persoanei care face obiectul legitimării să ţină mâinile la vedere şi, dacă este necesar, să renunţe temporar la mijloacele ce pot fi folosite pentru un atac armat, informează adevarul.ro.

„Prin atac armat se înţelege atacul săvârşit de o persoană cu o armă de foc sau cu obiecte, dispozitive, substanţe sau animale ce pot pune în pericol viaţa, sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Vezi și:

EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

EXCLUSIV După mega-alianța Stângii, Rareș Bogdan reacționează! Dezvăluire din interior: Nu vom sta cu mâinile în sân

SURSE PSD pregătește o super-alianță! Pericol mare pentru PNL, PMP și USR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, despre majorarea pensiilor și salariilor: ‘O minciună gogonată’

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend