spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VESTE TRISTĂ ! A murit Cătălin, bărbatul din Curtea de Argeş bătut în trafic de doi romi

Facebook Twitter Google+
VESTE TRISTĂ ! A murit Cătălin, bărbatul din Curtea de Argeş bătut în trafic de doi romi

Veste tragică pentru familia Plăiaşu din Curtea de Argeş ! Cătălin Plăiaşu, a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă, la o săptămână de la gravul incident in care bărbatul a fost bătut în trafic de doi tineri de etnie romă. Cătălin Plăiașu, de 48 de ani, a stat în comă de gradul IV de luni 24 iunie până luni, 1 iulie. Azi noapte, in jurul orei 1, inima lui Catalin a incetat sa mai bata iar medicii nu au mai putut face nimic.

Reamintim că, exact cu o săptămână în urmă, pe 24 iunie, Cătălin Plăiaşu, un afacerist din Curtea de Argeş se afla la volanul maşinii sale, când a fost şicanat în trafic de un BMW iar la Merişani, a avut loc o uşoară tamponare. Argeşeanul a făcut imprudenţa să coboare din maşină. Doi fraţi de 22 ani, respectiv 24 de ani, tinerii din BMW, l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Afaceristul a ajuns la spital în stare de inconştienţă. A fost operat la cap, însă , încă de atunci medicii nu aveau speranţe privind şansele sale de supravieţuire.

Familia lui Cătălin este devastată mai ales că, astăzi, luni, în ziua când fiica lui ar fi trebuit să dea proba scrisă la Bacalaureat, Cătălin a murit pe un pat de spital. Acesta va fi înmormântat la Curtea de Argeş la o dată ce urmează să fie stabilită în cursul acestei zile, după ce vor fi întocmite formalităţile de ridicare a trupului neînsufleţit de la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

Dumnezeu să-l odihnească-n pace !

Recenim cu detalii….

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....