Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

VERDICT DUR al unui psihiatru – Dincă poate PĂCĂLI aparatul poligraf

Publicat

in

Gheorghe Dincă minte atât de bine încât poate păcăli fără probleme testul poligraf. Asta susține ,edicul Maria Cristache, fostul director al Spitalului de Psihiatrie din Săpoca.

Citește și: Meteorologii vin cu VEȘTI bune pentru weekend – Vreme frumoasă, dar și ploi

„Cât teatru ar juca, cât ar încerca să inducă, pentru că sunt oameni care de la Dumnezeu știu să mintă, știu să-și ascundă atât de ușor grimasele, emoțiile pe față. Poate să depășească cu mult și nu este cazul lui să fie supus testului poligraf. Pentru că cu atâta detașare, pentru că față de un om normal care are emoții cumplite când este supus unui test de felul testului poligraf, acest individ depășește standartul acestor aparate, în momentul de față. O psihopatie este conturată la 18 ani, el are 66 de ani. În atâția ani a adunat, a conturat. Sunt lucruri și experiențe negative care fac să nu repetăm același comportament, dar aici, fiind vorba de un psihopat, cu un anumit profil, în ceea ce privește agresivitatea, violența, preocuparea lui în sfera sexualității, cu fiecare caz a prelucrat și a acționat, chiar dacă lucrurile par trase la indigo, sunt ferm convinsă că lucrurile nu au stat deloc așa”, a declarat medicul la România TV.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Naţionala de rugby a României va întâlni Georgia, la Tbilisi, în Rugby Europe Championship

Publicat

in

De

Naţionala de rugby a României va întâlni selecţionata Georgiei, sâmbătă, la Tbilisi, în Rugby Europe Championship, în primul meci al sezonului 2020, potrivit news.ro.

După peste două săptămâni de cantonament la Izvorani şi în Antalya, jucătorii pregătiţi de Andy Robinson se află acum în Georgia, la Martkopi. România pregăteşte confruntarea cu georgienii cu câteva schimbări în lotul celor 32 de jucători convocaţi iniţial, Vlăduţ Zaharia şi Damian Strătilă nefiind disponibili pentru acest meci în urma unor accidentări. Alături de aceştia au revenit în ţară Andrei Rădoi şi Cosmin Iliuţă.

Se vor alătura “Stejarilor” cinci jucători, unul care evoluează în ţară, Alexandru Bucur (CSM Ştiinţa Baia Mare) şi patru din campionatele din afara ţării, unul din Italia – Alexandru Ţăruş (Zebre) şi trei din Franţa, Taylor Gontineac (Clermont Espoirs), Adrian Motoc (Agen) şi Nicolas Onutu (CS Vienne Rugby).

Pe lista jucătorilor convocaţi din Franţa s-au aflat Marius Antonescu, Ionel Badiu, Alexandru Gordas, care s-au accidentat în meciurile echipelor de club, devenind astfel indisponibili, dar şi Mihai Macovei, indisponibil din cauza unor probleme personale.

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

“Ne asteptăm la un meci greu cu Georgia, este o echipă bună, al cărei joc a crescut mult în ultimii ani. Aşteptăm cu nerăbdare această întâlnire şi sperăm să facem un meci bun cu ei. Obiectivul principal pentru noi este să arătăm o atitudine bună, să muncim mult, să fim uniti. Ce ne dorim pentru acest meci este să reuşim să punem în aplicare tot ceea ce am acumulat în antrenamente, toate părţile pozitive atât în atac, cât şi în apărare. Trebuie să fim disciplinaţi, să ne bucurăm de această experienţă frumoasă de a juca în Tbilisi împotriva unei echipe bune”, a declarat Andy Robinson, antrenorul echipei Romaniei.

Lotul care pregăteşte meciul cu Georgia:

Pilieri: Iulian Hartig (CSM Ştiinţa Baia Mare), Constantin Pristavita (CSM Ştiinţa Baia Mare), Horaţiu Pungea (Timişoara Saracens), Cosmin Manole (CS Dinamo), Alexandru Ţăruş (Zebre)

Taloneri: Ovidiu Cojocaru (CSM Ştiinţa Baia Mare), Eugen Capatana (Timişoara Saracens), Tudor Butnariu (CSA Steaua)

Linia a II-a: Ionut Muresan (Timişoara Saracens), Johan Van Heerden (CS Dinamo), Dorin Lazar (Timişoara Saracens), Adrian Motoc (Agen)

Linia a III-a: Cristi Chirica (CSM Ştiinţa Baia Mare), Vlad Neculau (Timişoara Saracens), Dragos Ser (CSA Steaua), Adrian Ion (ACS Tomitanii), Kamil Sobota (ACS Tomitanii)

Mijlocaşi la grămadă: Gabriel Rupanu (Timişoara Saracens), Florin Surugiu (CSA Steaua), Tudorel Bratu (CS Dinamo)

Mijlocaşi la deschidere: Tudor Boldor (CSA Steaua), Daniel Plai (CSA Steaua)

Aripi: Robert Neagu (CSA Steaua), Marius Simionescu (Timişoara Saracens), Nicolas Onutu (CS Vienne Rugby), Ionut Dumitru (CSA Steaua)

Centri: Vladut Popa (Timisoara Saracens), Florin Vlaicu (CSA Steaua), Cătălin Fercu (Timişoara Saracens), Alexandru Bucur (CSM Ştiinţa Baia Mare), Taylor Gontineac (Clermont Espoirs)

Fundas: Paul Popoaia (CSM Ştiinţa Baia Mare), Ionel Melinte (Timişoara Saracens)

Programul Romaniei in REC 2020:

1 februarie Georgia – România, Tbilisi, ora 16.00

8 februarie Portugalia – România, Caldas da Rainha

22 februarie România – Spania, Stadionul Municipal Botoşani

7 martie Rusia – România, Krasnodar

14 martie România – Belgia, Stadionul Municipal Botoşani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

GRIPA paralizează sistemul de învățământ: ZECI de școli din România au fost ÎNCHISE de urgență

Publicat

in

De

E alertă la nivel național din cauza gripei. 56 de școli din București și din alte șapte județe din țară au suspendat parțial cursurile din cauza gripei, anunță Ministerul Educației, cele mai multe fiind în Capitală. Peste 3.700 de elevi vor sta acasă în această perioadă.

Citește și: Daniel Funeriu, IEȘIRE NERVOASĂ la adresa lui Tudor Gheorghe: Mizerabile rapsod! Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!

În urma notei pe care Ministerul Educației și Cercetării pe care a transmis-o Inspectoratelor Școlare Județene/Inspectoratului Școlar al Municipiului București, miercuri, situația școlilor închise dincauza gripei arată în felul următor:

– În București sunt 47 unități de învățământ închise parțial

– În județul Brăila este o unitate de învățământ închisă parțial

– În județul Sibiu sunt o unitate de învățământ închisă integral

– În județul Suceava sunt 2 unități de învățământ închise partial

– În județul Tulcea este o unitate de învățământ închisă parțial

– În județul Călărași este o unitate de învățământ închisă parțial

– În județul Giurgiu este o unitate de învățământ închisă partial

– În județul Ilfov este o unitate de învățământ închisă partial și o unitate de învățământ închisă integral.

„3.708 de elevi sunt afectați (a nu se înțelege bolnavi) de suspendarea cursurilor din aceste unități de învățământ”, transmite Ministerul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend