Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VERDE-N FAŢĂ ! Cătălin Bulf a explicat în emisiunea lui Cartianu de ce PMP este soluţia pentru România

Publicat

in

Reputatul jurnalist Grigore Cartianu a dat startul de vineri, 22 martie, noii sale emisiuni ” Verde-n faţă” care va fi transmisă în fiecare vineri, incepând cu ora 19:30, la postul SUPER TV si PROFIT 24 TV. La emisiunea inaugurală, Cartianu a cam avut „de furcă” cu cei doi invitaţi ai săi, în special cu Cătălin Bulf, liderul PMP Argeş.  Acesta a demonstrat, pe parcursul întregii emisiuni, că este politicianul care cunoaste foarte bine realităţile socio-economice ale ale ţării şi implicit ale judeţului Argeş. Cu argumente solide bazate pe date reale, Cătăln Bulf a retezat elegant  avântul uneori demagogic al celuilalt invitat în platou, Bogdan Ivan de la Pro România, şi aproape ca l-a convins pe Cartianu, dar mai ales pe telespectatori, de ce PMP reprezinta soluţia pentru un altfel de viitor al României şi Argeşului.  „Câţi dintre penelişti vă explicau ceea ce v-am explicat eu aici, în platou? Am văzut pe cei de la USR pe la diverse televiziuni trâmbiţând că vor locuri de muncă….  Nu,  domnule ! Eu vreau o ţară de antreprenori, vreau ca toţi tinerii să gândească antreprenorial. Iar pentru asta trebuie să schimbăm înăţământul, trebuiesc schimbate multe în ţara asta, dar nu cu stânga la putere. Singurul partid care poate face ordine în ţara asta este PMP”, a spus Cătălin Bulf. Acesta a punctat faptul că la apropiatele alegeri europarlamentare PMP va obţine un procent acceptabil de 7, 8 % care îi va permite să trimită în Parlamentul European reprezentanţi dar a evitat, la insistenţele lui Cartianu, să confirme sau să infirme dacă Traian Băsescu va deschide lista PMP la alegerlie din mai .

URMĂRIŢI MAI JOS ÎNREGISTRAREA EMISIUNII ŞI ARGUMENTELE LUI CĂTĂLIN BULF

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Promisiuni, promisiuni! SUA respinge `Din pacate`!

Publicat

in

De

Le-am promis şi preşedintelui Iohannis, şi prim-ministrului Orban că vom lucra cu Guvernul pentru a vedea cum putem rezolva aceste lucruri, cum poate fi redusă rata de respingere, ca să ajungă de la 10% la 3% şi astfel să se poată ridica vizele pentru România”, a declarat ambasadorul american, întrebat dacă în opinia sa există şanse ca România să fie cea de-a 40-a ţară care va intra în programul „Visa Waiver”.

”Nu ar fi nimic mai bun pentru SUA decât să poată elimina vizele pentru România. Din păcate, avem o lege care spune că rata de respingere a candidaţilor trebuie să fie de sub 3% şi acum e în jur de 10%.

Întrebat dacă putem vorbi de un timeline realist pentru acest proiect, fiind invocate durata de 5-10 luni sau de 5-10 ani, Adrian Zuckerman a răspuns: Sper să nu fie 5-10 ani, dar, din păcate, nu cred că o să fie 5 sau 10 luni. Aş intui că e ceva între aceste date, dar e greu de spus, fiindcă sunt o mulţime de lucruri şi de condiţii care trebuie rezolvate ca rata de respingere să se reducă de la 10% la 3%”.

El a afirmat, în acest context, că cel mai important lucru, în opinia sa, este ca economia României să se dezvolte, arata realitatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Liderul mișcării #Rezist amenință:`Aveți noroc`!

Publicat

in

De

Unul dintre liderii mișcării #Rezist, Florin Bădiță, a susținut că este ocupat cu alte lucruri, pentru că altfel ar fi organizat un protest împotriva guvernării PNL.

”PNL
Aveți noroc că în perioada asta îmi ocup timpul cu alte priorități.
Dacă nu eram ocupat organizăm un protest care să fie un prim semnal de alarmă și un apel de trezit la realitate pentru voi.”, a scris Florin Bădiță pe Facebook.

Vezi și

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend