Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

VENI, VINI, MICII la Vila Florica ! Conacul brătienilor disputat de cocalarii politicii argeșene !

Publicat

in

VENI oltenii lui Miuțescu, VINI și moldovenii lui Alecsei pentru a fi siguri că , de ieri, ei vor perpeli MICII la Conacul Brătienilor ! Cam asta ar fi concluzia după penibilul episod de ieri consumat la Vila Florica și care arată cât de puțin au evoluat politicienii Argeșului, fie ei pesediști, peneliști si ale neamuri ale lor. Mărturisesc ca, ieri la prânz, abia așteptam să ajung cu echipa la conferința de presă organizată de conducerea CJ, de Dan Manu dar…, in ultimul moment, am renuntat din dorința de a nu fi părtaș la o țigăneală politică condimentată cu „haoleuri” și „muclesuri” ale presei aflate în căutarea noului bulibașă la care să slujească. Dincolo de acuze zăngănitoare, râsete colorate in exces sau lacrimi tulburi – unele de crocodil – ziua de ieri va ramane un reper in istoria conacului Bratienilor, mai exact ziua in care cocalarii politicii argesene au dorit sa-și lipească pe fruntile lor late si transpirate eticheta de urmași ai Brătienilor ! VENI, VINI…MICII ! Dar, despre ce a fost ieri si ce hram poarta protagonistii episodului de ieri, vă aștept să discutăm diseara la CHESTIUNI ARZĂTOARE, de la ora 20:00, in direct pe Super TV.

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Victor Ponta, atac la adresa premierului: ‘Când toți îți spun că ești beat te duci să te culci’

Publicat

in

De

”Stimate Domnule Lucovid Orban – stiti vorba romaneasca : “cand toti iti spun ca esti beat te duci sa te culci”? Nu vrei sa mergi inapoi la Vila Lac 1 si sa ne lasi sa ii ajutam pe oameni? Am impresia ca dvs “v-ati saturat” de toti romanii astia obraznici care va deranjeaza cu problemele lor!

Domnule Lucovid Orban ! Legile adoptate vineri de Parlament privesc milioane de romani si sute de mii de firme mici si mijlocii roamanesti : facilitati la plata ratelor bancare, a contributiilor si taxelor catre stat, a utilitatilor ( curent, gaze, gunoi, tv, internet) !

Nu toti romanii stau la Vila Lac 1 ca dvs Domnule Lucovid / nu toti romanii semneza contracte de milioane de euro cu firme fantoma ca dvs / nu toti romanii isi angajeaza pilele in functii bine platite la stat exact cand peste 1 milion de oameni sunt deja in somaj / nu toti romanii iau salarii uriase, merg cu masini platite de stat si mananca la bufetul Guvernului pe degeaba ca dvs !

Mai bine zis , in afara de dvs si cativa baroni PNL, niciun roman nu isi permite asa ceva in criza! Stiu ca va doare in cot de restul oamenilor Domnule Lucovid / dar un pic de jena nu strica – poate faceti totusi Alegeri Anticipate si trebuie sa ii prostiti din nou ca va luptati cu “ciuma rosie” ( ca sa nu vada ca ii ucide “gripa galbena”)!

Pentru legile respective au votat PSD, USR, ProRomania, UDMR, Minoritatile, PML , ALDE si ceilalti deputati neafiliati! TOTI – cu exceptia bietilor deputati PNL care nu stiu nici acum de ce au votat contra ( asa le-a spus Partidul)!

Stimate Domnule Lucovid Orban – stiti vorba romaneasca : “cand toti iti spun ca esti beat te duci sa te culci”? Nu vrei sa mergi inapoi la Vila Lac 1 si sa ne lasi sa ii ajutam pe oameni?”, scrie Victor Ponta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ieri, sute de argeșeni amendați pentru că au ieșit din case – TOTAL AMENZI, 541.000 de lei

Publicat

in

De

În ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale, Armatei și din cadrul altor structuri au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.
Au fost verificate 1959 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.
Nu au fost întocmite dosare penale noi pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
Au fost constatate 286 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 541.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend