spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Variantele platite de suite office sunt de multe ori mai bune decat cele gratuite

Facebook Twitter Google+
Variantele platite de suite office sunt de multe ori mai bune decat cele gratuite

De multe ori preferam sa cautam variante gratuite pentru suite office decat sa cumparam un produs nou cu licenta de la firme recunoscute la nivel mondial. E adevarat, putem gasi variante gratuite destul de bune, dar functionalitatile nu se vor compara niciodata cu cele ale unor produse pe care le platim.

De ce? Pentru ca investitiile facute de companiile mari in dezvoltarea software sunt inzecit mai mari decat cele facute de companiile mici care se ocupa de suitele office gratuite, pentru ca softul gratuit poate fi vulnerabil in fata unor atacuri sau are erori pe care specialistii le remediaza mai greu.

Pretul dat pe un pachet office inseamna si o licenta, folosirea legala a produsului, suport permanent, update-uri permanente. Mai inseamna si solutii pentru birou usor de personalizat si folosit, functionalitati extinse si interfete care sunt potrivite pentru nevoile fiecarui utilizator.

De fiecare data cand ne uitam la un pret office trebuie sa ne gandim ca rasplatim munca tuturor celor care au contribuit la crearea suitei office, ajutam compania producatoare sa dezvolte si alte produse si sa ne aduca mereu cele mai bune softuri de pe piata.

Licentele cumparate se pot folosi pentru activarea softului pe mai multe calculatoare, orice problema ai cu pachetul office se rezolva destul de repede intreband pe forumuri dedicate. Daca e sa ne gandim la tot ceea ce putem face cu suitele office si la pret office, la banii dati pe un soft complet vom vedea ca raportul calitate-pret e foarte bun de fiecare data.

Oricand consideram ca avem un pret prea mare pentru un pachet office trebuie sa ne gandim si la tot ce a insemnat munca la crearea unui produs aproape perfect din toate punctele de vedere, la cati oameni au muncit pentru ca fiecare utilizator sa aiba solutii complete la dispozitie. Variantele platite de softuri sunt compatibile cu majoritatea sistemelor, functioneaza fara probleme si se pot reinstala oricand pe diferite calculatoare, cu aceeasi licenta activa.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....