spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Valeriu Zgonea din nou în prim planul eșichierului politic

Facebook Twitter Google+
Valeriu Zgonea din nou în prim planul eșichierului politic

Joi, la Tribunalul București, are loc primul termen in camera preliminara din dosarul in care Valeriu Zgonea este judecat pentru trafic de influență. In aceasta faza, magistratii vor decide daca instanta a fost sesizata legal, iar ulterior vor incepe judecata.

„În perioada cu iulie 2012 – aprilie 2013, când îndeplinea funcția de președinte al Camerei Deputaților și totodată vicepreședinte al unei formațiuni politice, inculpatul Zgonea Valeriu – Ștefan a acceptat promisiunea făcută de inculpatul Dobrică Dumitru, consilier județean, privind primirea de foloase necuvenite pentru sine, în schimbul influenței pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor funcționari publici și a promis că-i va determina să numească într-o importantă funcție publică o rudă a lui Dobrică Dumitru.

Gurile rele spun că Valeriu Zgonea nu se teme, pentru că știe că va fi achitat. ,,Am vorbit cu vărul meu, Mihai Viteazul și m-a asigurat că nu voi păți nimic”-ar fi declarat Zgonea. Deh, nu toată lumea are rude așa de valoroase!

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....