spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

VAI ȘI AMAR ! Profesorii argeșeni s-au speriat de subiectele de la titularizare și au părăsit sala de examen !

Facebook Twitter Google+
VAI ȘI AMAR ! Profesorii argeșeni s-au speriat de subiectele de la titularizare și au părăsit sala de examen !

Astăzi s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului național de titularizare. În Argeș s-au înscris 798 de candidați pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar. Proba scrisă s-a derulat în două centre de concurs: la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab’’ Pitești și la Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu’’ Pitești.

126 dintre cadrele didactice înscrise nici măcar nu s-au prezentat proba scrisă, iar 142 de candidaţi s-au retras după ce au văzut subiectele sau în timpul probei (136 din motive personale şi 6 din motive medicale). Un candidat la proba scrisă de Religie ortodoxă a fost eliminat, conform metodologiei,  din centrul de concurs de la Şcoala Gimnazială ,,Matei Basarab’’, fiind surprins cu două telefoane asupra lui.

Rezultatele înainte de contestații se vor afișa, conform calendarului Ministerului Educației Naționale, în data de 23.07.2019. Eventualele contestații pot fi depuse la Inspectoratul şcolar în perioada 23-24.07.2019.

Potrivit calendarului de Titularizare, în data de 1 august va avea loc repartizarea posturilor didactice de predare vacante, în ordinea descrescătoare a mediilor, a două categorii de cadre didactice: cadre didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obţinut minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular; cadre didactice debutante, care au ocupat posturi didactice/ catedre vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată prin concurs în ultimii şase ani şi care au promovat examenul naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2019.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....