Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vai şi amar ! La un an de când au tăiat panglica, Pic şi Poc repară podul scump de la Mănăstire

Publicat

in

Argeşenii care au trecut azi dimineaţă prin zona Lukoil şi-au făcut cruce şi, deşi se aflau lângă mănăstire, au injurat de mama focului ! „Cum e posibil  aşa ceva ! Abia a trecut un an de cand, ca nesimtitii, taiau cu tot partidul panglica iar acum s-au apucat sa repare! Aştia chiar fac misto pe banii si nervii nostri”

Adevarul ca rad pana si curcile ! Asta pentru ca, DA, podul de la manastire a intrat in reparatii la doar un an de cand a fost inaugurat cu taieri fastuoase de panglica. Reamintim ca si inaugurarea a avut loc chiar de Ziua Eroilor dupa luni buni de asteptare si nervi din partea soferilor pe motiv de intârziere nepermis de mare. Tocmai cu intarzierea uriasa in finalizarea podului si taierea fastuoasa de panglica a indus ideea ca reparatiile au fost facut su simt de raspundere si impecabil ! Cat de impecabil ! Vedeti acum, cand podul a intrat iar in reparatii la doar un an de la marea inaugurare! Pe banii cui ? Pe nervii cui ? Poate raspunde Pis si Poc…

 

Pentru cei care au uitat le reamintim ca finalizarea reparatiilor podului de anul trecut  a lasat, insa, un gust amar celor prezenti la evenimentele organizate de Garnizoana Curtea de Arges de Ziua eroilor. Asa se face ca au asistat la inaugurarea finalizarii reparatiilor la pod si care s-a facut cu taiere de panglica de catre politicieni PSD, carora li s-au alaturat comandantul Batalionului 33 vanatori de Munte si seful Politiei. ” Podul asta e aici de decenii, nu inteleg de ce atat fandoseala cu taiat de panglica pentru niste reparatii ?”, a spune, acum un an,  un argesean prezent la evenimentele prilejuite de Ziua Eroilor. Un altul a remarcat lipsa consilierilor locali, in fapt cei cu votul carora se realizeaza investitiile din Curtea de Arges, fie ele si reparatii. Au lipsit sau nu au fost bagati in seama chiar si consilierii PSD, ca sa nu mai vrobim de cei ai PNL sau PAM. Nebagat in seama si absent a fost si Nicolae Diaconu, fostul primar si cel care, de fapt, a initiat acest demers de reparare a podului. Una peste alta, argesenii au ramas cu gustul amar al aceleiasi metehne vechi si paguboase: sa bagi la inaintare politicienii, chiar si in zile importante cum au fost cele din mai anul trecute de la inaugurarea podului – Ziua Eroilor si Marea Sarbatoare a Inaltarii Domnului, doar de dragul de a mai stange cateva voturi si capital politic pentru PSD.

Nu stim ce capital au strans dar, dupa ce azi au băgat iar podul in reparatii,  s-au facut de ras si si+au aratat incompetenta !

ACUM UN AN, pe 17 MAI, TĂIAU PANGLICA IN HAITĂ…

 

ASTĂZI, S-AU APUCAT IAR SĂ REPARE PODUL…


Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Raed Arafat liniștește: Doamna nu are nicio problemă la acest moment!

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a afirmat, duminică seara, că femeia care a apelat serviciul de urgență 112 la momentul în care a coborât din autocarul cu care a călătorit din Italia nu are coronavirus, ea fiind, la acest moment, asimptomatică, potrivit Mediafax.

„Doamna nu are nicio problemă la acest moment. E asimptomatică. Ea a călătorit tot drumul și când s-a oprit microbuzul, ea a sunat la 112 și a spus că a avut contact cu o persoană din Italia. E clar că ea trebuia să declare acest lucru când a pornit din Italia, nu când a ajuns la Buzău. Aceasta nu e o atitudine corectă. Vedem mulți oameni care fac acest lucru. Când a apărut această boală în China, China a luat niște măsuri foarte serioase de carantinare a zonelor în care populația e afectată. A luat măsuri pentru a limita răspândirea ei. Atunci a introdus carantina pentru zonele deja afectate”, a explicat, la Antena 3, Raed Arafat.

O ședință de urgență a fost convocată, duminică seara, la Prefectura Buzău după ce o femeie, întoarsă din Italia, a sunat la 112, anunțând că a intrat în contact cu o altă româncă ce avea grijă de o bătrână suspectă de coronavirus.

Femeia a apelat servicul de urgență 112 imediat după ce a coborât din autocarul cu care s-a întors în România din Italia, au afirmat reprezentanții Prefecturii Buzău.

Acea româncă ar fi acuzat stări febrile și speriată, buzoianca, a alertat autorităților.

Între timp, femeia din Buzău a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, secția de boli infecțioase, unde a fost investigată medical, arată știripesurse.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Mascarada ar fi şi mai mare! Marcel Ciolacu : Românii sunt speriaţi

Publicat

in

De

„Nu ştiu, parcă mi-e şi ruşine, avem o agendă paralelă. Românii sunt speriaţi şi noi, politicienii, avem o agendă paralelă, o mascaradă, nu se poate ca un partid politic să propună un premier şi să decidă să nu îl voteze, asta e o mascaradă”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

Marcel Ciolacu a spus că, în privinţa votului de învestitură de luni, nu este vorba despre un boicot propriu-zis.

„Am făcut o cerere la CCR. Mascarada ar fi şi mai mare dacă CCR spune că nu trebuia desemnat tot Orban. Nu putem intra în jocul acesta, sunt mai multe forţe politice care nu vor participa. Nici Pro România, nici UDMR nu participă. E posibil şi domnul Tăriceanu. Să ne lămurească CCR şi vom decide pe urmă. În 2007 e o altă decizie a CCR-ului, care spune că miniştrii care primesc avize negative în Parlament trebuie schimbaţi. Am atras atenţia şi când a fost la prima învestire. Sunt aproape 13 miniştri cu aviz negativ. Toţi cu aviz negativ trebuie schimbaţi”, a afirmat Ciolacu.

El a menţionat că este „exclus să stăm cu guvern interimar până în noiembrie”.

„Românii pot lua furcile şi să ne fugărească prin Parlament. Dacă dizolvăm Parlamentul nu înseamnă că el pleacă acasă. E la fel ca şi Guvernul. Dacă e dizolvat poate da doar legi ordinare, nu legi organice. Dacă e nevoie de mutări de bani către Arafat să gestioneze criza, nu se poate face legal”, a adăugat el.

Potrivit liderului interimar al PSD, luni nu va exista cvorum.

„Mi-aş dori ca preşedintele să desemneze altă persoană, nu pe Orban. Aş urgenta anumite consultări. Am vorbit cu Ponta, Tăriceanu, cu Kelemen Hunor. Guvernul Orban a căzut cu 261 de voturi, nu la limită. Am fost cu o propunere de premier, Arafat, care a declinat această propunere, spunând că are altă menire. Misiunea dânsului este cu totul alta. E singurul cu expertiză”, a spus Marcel Ciolacu.

El a afirmat că PSD nu va mai face o propunere de premier, fiind atributul preşedintelui Iohannis.

„Suntem dispuşi la o discuţie politică pentru a intra în agenda oamnenilor. (…) Suntem de prea mult timp în crize. O groază de decizii ale CCR, ale Comisiei de la Veneţia au fost încălcate, sper să avem o Românie normală, sper, ca lider al opoziţiei, să intrăm în litera Constituţiei”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă l-ar susţine pe Nicolae Ciucă pentru premier, Ciolacu a spus: „Luni e Orban, să vedem ce decizie ia CCR”.

„E o situaţie complicată, nu doar politică. Categoric, un guvern minoritar al PNL, PSD nu îl va vota. E exclus aşa ceva”, a susţinut el, menţionând că deciza CCR va fi respectată, arată news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend