Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Vai și-amar ! Doi manageri de nota 5 ! Partidul le-a dat nota 10, realitatea le bate obrazul !

Publicat

in

La Curtea de Argeș până și cultura este dominată de interesele politice. O dovadă clară în acest sens a venit zilele trecute după ce primarul Constantin Panțurescu a semnat bucuros dispozițiile prin care acordă nota maximă la evaluarea anuală a managerilor celor două importante instituții de cultură din municipiul Curtea de Argeș. Este vorba de Cristian Mitrofan și Ștefan Dumitrache, directorul Centrului de Cultură și Arte George Topârceanu, respectiv Ștefan Dumitrache, directorul Muzeului Municipal. Ambii au luat nota maximă, adică nota 10. În condițiile în care tot mai mulți argeșeni reclamă carențele cu privire la activitatea celor două instituții de cultură, normal că multora li s-a părut curios modul cum s-a făcut evaluarea, neînțelegând criteriile care au stat la baza acordării notei maxime. Cum aceste criterii nu au fost făcute publice este clar că politicul a dictat notele. De ce asta? Păi… haideți să vedem…

Mitrofan, de 20 ani director pe criterii de pupincurism dar depăşit profesional

Atât Cristian Mitrofan cât și Ștefan Dumitrache sunt consilieri locali. De asemenea, cei doi sunt lideri importanți de partid. Amândoi au strânse legături cu PSD. Ștefan Dumitrache are și o soție care lucrează la o companie ce aparține tot Consiliului Local. Cristian Mitrofan are două companii unde adeseori mai lucrează și angajații de la Casa de Cultură. Atât Mitrofan cât și Dumitrache se visează de vreo două decenii primari ai orașului Curtea de Argeș. Bun, bun, veți spune: dar poate că ei chiar sunt niște manageri de nota 10 cum alții nu mai sunt de 20 de ani în orașul Regal. Dar, ce să vezi dacă într-adevăr vrei să vezi ce au făcut acești domni politicieni în ultimii ani la instituțiile de cultură pe care le conduc. La centrul de Cultură și Arte, de exemplu, nota maximă pe care ar fi trebuit să o primească Christian Mitrofan nu ar fi trebuit să depășească șase. În primul rând pentru că privind din exterior nu ai zice că în acea clădire prin care acest domn trece rar, mult mai rar decât prin barurile proprii, funcționează o instituție de cultură. Asta pentru că nici acum nu există vreunul înscris sau vreo plăcuță care să informeze argeșenii sau turiștii ca acolo se află Centrul de Cultură și Arte. Tot pe dinafară, mizeria și băncile rupte pentru un parc realizat chiar pe perioada mandatului de viceprimar al domnului Mitrofan îi arată puținele calități de gospodar, de manager.

Aşa arata azi, 1 iulie 2019, site-ul unei institutii de cultura din judetul Argeş conduse de un fost membru PSD,ALDE, actual PNL. La capitolul LAST MINUTE este incredibil ! Anul 2013..!

La interior se vede și mai clar halul în care arată scena dar și condițiile din toaletele instituției. De departe, bila neagră a lui Mitrofan pentru care ar fi trebuit depunctat din start, este cea privind comunicarea și promovarea online. Astfel, și la acest moment saitul Casei de Cultură, un fel de buletin de identitate al unei instituții, este neactualizat din anul 2014, adică de mai bine de cinci ani. Prost făcut și prost întreținut acest site are și o secțiune „last minute” în care, ce să vezi, aflăm și ultima noutate, aceea că Mitrofan va angaja în noiembrie 2014 economist. Repetăm Cristian Mitrofan este mare mahăr aici de vreo 20 de ani. Sa mai spunem ca in topul managerilor de institutiilor de cultura din Argeş este praf, fiind surclasat pana si de managerul unei case de cultura de comuna?

Dumitrache, un director polivalent cu orgolii distructive !

În ceea ce îl privește pe celălalt visător la postul de primar al urbei, Ștefan Dumitrache, managerul Muzeului Municipal, o simpla privire panoramica a ceea ce înseamnă Muzeu îi arată și acestuia slabele calități de manager. O buna perioada, in fața instituției a tronat un drapel murdar și rupt, de un an de zile un oribil banner albastru cu inscripția EXPOZIȚIE pătează fațada clădirii, parcarea este dominată de haos și nelipsitele microbuze care au devenit unicat în țară, asta pentru că nicăieri nu exista ca intrarea unui important monument istoric să fie transformată în stație de maxi taxi. La capitolul realizări mărețe, nu trebuie uitat incapacitatea lui Dumitrache de a menține Festivalul Medieval pe care, oricum, îl dusese în derizoriu, dar și certurile prelungite cu Arhiepiscopia Argeșului care au adus ansamblul Bisericii Domnești în halul în care arată acum. Celor doi, așadar, primarul Panțurescu le-a dat nota 10.O notă politică care arată că la Curtea de Argeș USL trăiește, o notă mincinoasă, în totală contradicție cu realitatea, o notă care arata de fapt, atît calitățile celor doi politicieni directori de instituții publice și veșnic aspiranți la fotoliul de primar, dar și calitatea evaluatorului Panțurescu… El le-a dat nota 10 cu interes, noi, pe baza realităților, le acordam maxim nota 6. Voi ce notă le dați, mai ales ca au și pretenția de a deveni primari ai orașului ?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Vești pentru șoferi! Toate mașinile vor avea astfel de dotări

Publicat

in

De

Vești pentru toți șoferi! Toate mașinile vor avea noi dotări, potrivit deciziei Uniunii Europene.

Uniunea Europeană a decis ca toate mașinile noi care vor fi comercializate în statele membre să fie dotate cu sisteme pentru frânarea de urgenţă, tehnologii de menţinere a direcţiei şi detectoare de somnolenţă. Toate acestea conform noilor norme de siguranţă rutieră aprobate de statele blocului comunitar. Măsura va fi activă din a doua jumătate a anului 2022.

Astfel, toate mașinile noi vor trebui să fie echipate cu o listă de aproape 30 de noi funcţii. Acestea sunt menite, printre altele, să înregistreze datele unui accident, să împiedice persoanele aflate sub influenţa alcoolului să conducă sau să împiedice de asemenea depăşirea limitei legale de viteză. În plus, autoturismele şi autoutilitarele vor trebui să fie prevăzute, de asemenea, cu zone extinse de protecţie a capului în urma unui impact. Ar trebui astfel să limiteze rănirile în urma coliziunii cu pietoni sau biciclişti.

Nu în ultimul rând, camioanele şi autobuzele vor trebui să fie proiectate în aşa fel încât să fie diminuate unghiurile moarte. Vor trebui să fie dotate și cu sisteme capabile să detecteze pietonii şi bicicliştii aflaţi în apropiere, potrivit playtech

Vezi și:

Apare o nouă lege a pensiilor! Cine sunt cei care ar putea avea noi beneficii

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Liviu Pop reacționează după acuzațiile fiului Sorin Pintea:Nu am nicio legătură cu acest caz

Publicat

in

De

Senatorul PSD, Liviu Pop a reacționat după ce fiul Sorinei Pintea l-a acuzat că se află în spatele  afecerii cu șpăgi pentru care a fost reținută mama

Fiul fostului ministru acuză că denunțătorul i-ar fi spus că i-a dat lui Liviu Pop o șpagă de 40.000 de euro care urmau să ajungă la Sorina Pintea.

Contactat de Antena 3, Liviu Pop a negat acuzațiile care i se aduc precum și orice implicare în dosar. „Exclus acest lucru. Eu l-am contactat pe Ionuț pentru că o cunoștință vrea să se întâlnească cu cineva din familie. E o cunoștință de-a doamnei, care m-a rugat să se întâlească cu fiul ei. Nu am nicio cunoștință de bani, de sume. Nu am nicio legătură cu acest caz.”

Vezi și:

Apare o nouă lege a pensiilor! Cine sunt cei care ar putea avea noi beneficii

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend