spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Vai și-amar ! Doi manageri de nota 5 ! Partidul le-a dat nota 10, realitatea le bate obrazul !

Facebook Twitter Google+
Vai și-amar ! Doi manageri de nota 5 ! Partidul le-a dat nota 10, realitatea le bate obrazul !

La Curtea de Argeș până și cultura este dominată de interesele politice. O dovadă clară în acest sens a venit zilele trecute după ce primarul Constantin Panțurescu a semnat bucuros dispozițiile prin care acordă nota maximă la evaluarea anuală a managerilor celor două importante instituții de cultură din municipiul Curtea de Argeș. Este vorba de Cristian Mitrofan și Ștefan Dumitrache, directorul Centrului de Cultură și Arte George Topârceanu, respectiv Ștefan Dumitrache, directorul Muzeului Municipal. Ambii au luat nota maximă, adică nota 10. În condițiile în care tot mai mulți argeșeni reclamă carențele cu privire la activitatea celor două instituții de cultură, normal că multora li s-a părut curios modul cum s-a făcut evaluarea, neînțelegând criteriile care au stat la baza acordării notei maxime. Cum aceste criterii nu au fost făcute publice este clar că politicul a dictat notele. De ce asta? Păi… haideți să vedem…

Mitrofan, de 20 ani director pe criterii de pupincurism dar depăşit profesional

Atât Cristian Mitrofan cât și Ștefan Dumitrache sunt consilieri locali. De asemenea, cei doi sunt lideri importanți de partid. Amândoi au strânse legături cu PSD. Ștefan Dumitrache are și o soție care lucrează la o companie ce aparține tot Consiliului Local. Cristian Mitrofan are două companii unde adeseori mai lucrează și angajații de la Casa de Cultură. Atât Mitrofan cât și Dumitrache se visează de vreo două decenii primari ai orașului Curtea de Argeș. Bun, bun, veți spune: dar poate că ei chiar sunt niște manageri de nota 10 cum alții nu mai sunt de 20 de ani în orașul Regal. Dar, ce să vezi dacă într-adevăr vrei să vezi ce au făcut acești domni politicieni în ultimii ani la instituțiile de cultură pe care le conduc. La centrul de Cultură și Arte, de exemplu, nota maximă pe care ar fi trebuit să o primească Christian Mitrofan nu ar fi trebuit să depășească șase. În primul rând pentru că privind din exterior nu ai zice că în acea clădire prin care acest domn trece rar, mult mai rar decât prin barurile proprii, funcționează o instituție de cultură. Asta pentru că nici acum nu există vreunul înscris sau vreo plăcuță care să informeze argeșenii sau turiștii ca acolo se află Centrul de Cultură și Arte. Tot pe dinafară, mizeria și băncile rupte pentru un parc realizat chiar pe perioada mandatului de viceprimar al domnului Mitrofan îi arată puținele calități de gospodar, de manager.

Aşa arata azi, 1 iulie 2019, site-ul unei institutii de cultura din judetul Argeş conduse de un fost membru PSD,ALDE, actual PNL. La capitolul LAST MINUTE este incredibil ! Anul 2013..!

La interior se vede și mai clar halul în care arată scena dar și condițiile din toaletele instituției. De departe, bila neagră a lui Mitrofan pentru care ar fi trebuit depunctat din start, este cea privind comunicarea și promovarea online. Astfel, și la acest moment saitul Casei de Cultură, un fel de buletin de identitate al unei instituții, este neactualizat din anul 2014, adică de mai bine de cinci ani. Prost făcut și prost întreținut acest site are și o secțiune „last minute” în care, ce să vezi, aflăm și ultima noutate, aceea că Mitrofan va angaja în noiembrie 2014 economist. Repetăm Cristian Mitrofan este mare mahăr aici de vreo 20 de ani. Sa mai spunem ca in topul managerilor de institutiilor de cultura din Argeş este praf, fiind surclasat pana si de managerul unei case de cultura de comuna?

Dumitrache, un director polivalent cu orgolii distructive !

În ceea ce îl privește pe celălalt visător la postul de primar al urbei, Ștefan Dumitrache, managerul Muzeului Municipal, o simpla privire panoramica a ceea ce înseamnă Muzeu îi arată și acestuia slabele calități de manager. O buna perioada, in fața instituției a tronat un drapel murdar și rupt, de un an de zile un oribil banner albastru cu inscripția EXPOZIȚIE pătează fațada clădirii, parcarea este dominată de haos și nelipsitele microbuze care au devenit unicat în țară, asta pentru că nicăieri nu exista ca intrarea unui important monument istoric să fie transformată în stație de maxi taxi. La capitolul realizări mărețe, nu trebuie uitat incapacitatea lui Dumitrache de a menține Festivalul Medieval pe care, oricum, îl dusese în derizoriu, dar și certurile prelungite cu Arhiepiscopia Argeșului care au adus ansamblul Bisericii Domnești în halul în care arată acum. Celor doi, așadar, primarul Panțurescu le-a dat nota 10.O notă politică care arată că la Curtea de Argeș USL trăiește, o notă mincinoasă, în totală contradicție cu realitatea, o notă care arata de fapt, atît calitățile celor doi politicieni directori de instituții publice și veșnic aspiranți la fotoliul de primar, dar și calitatea evaluatorului Panțurescu… El le-a dat nota 10 cu interes, noi, pe baza realităților, le acordam maxim nota 6. Voi ce notă le dați, mai ales ca au și pretenția de a deveni primari ai orașului ?

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....