spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Vai si amar ! Cioacă, purtator de cuvant al IPJ Arges- Poliţistul Dănuţ Dinu candidat la Consiliul Judeţean

Facebook Twitter Google+
Vai si amar ! Cioacă, purtator de cuvant al IPJ Arges- Poliţistul Dănuţ Dinu candidat la Consiliul Judeţean

cristian_cioaca_agerpresArgeşul s-a dat peste cap din momentul în care Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost declarat incompatibil de către ANI. Politicienii mai ales cei din PSD au început să-şi facă planuri, vor locul lui Nicolescu, se bat, se ceartă, se luptă în partid cine să îi ia locul, care mai de care drumuri pe la Bucureşti, să fie candidatul PSD. Numai că niciunul nu este suficient de bun şi de răsărit să poate ocupa acest scaun şi asta se simte şi în partid pentru că toţi simt că pleacă cu şanse egale în această cursă.

Sunt însă discuţii şi certuri, pesedişti controversaţi se vor în cea mai înaltă poziţie a judeţului, se vor stăpâni peste Argeş. Sunt însă şi candidaturi care crează controverse şi în Argeş, revolte în interiorul partidului, dar şi în interiorul societăţii. Una dintre ele este şi cea a lui Cătălin Rădulescu, deputat de Argeş. Când s-a aflat de această intenţie comisarul şef Dănuţ Dinu, fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeş a spus că renunţă la meseria de poliţist doar pentru a candida împotriva lui Cătălin Rădulescu la Consiliul Judeţean Argeş: „Dacă acest individ candidează la Sefia Consiliului Judeţean îmi fac suspendare din Poliţie şi candidez şi eu ca independent fie doar ca să îi ” fur” voturile familiei mele şi ale cunoscuţilor mei. Şi dacă şi castigă …. emigrez. Nu înainte de a- i face o statuie lui Tutea.P. S. Dragi foşti lucrători ai Arpechim nu va lasaţi induşi în eroare. La dumneavoastră sunt sentinţe judecatoreşti definitive şi irevocabile…. Nu va mai lasaţi amăgiţi…Stiu că adevarul doare dar trebuie spus…” a scris comisarul şef Dănuţ Dinu pe un site de socializarea.
Un alt politician de marca al judetului, mai in gluma, mai in serios, a avansat ideea ca daca tot l-au eliberat pe Cristian Cioaca de la Colibasi iar omul trebuie sa sa intoarca la lucru, postul care i s-ar potrivi de minune in cadrul IPJ ar fi tocmai acele detinut de guralivul Danut Dinu, mai exact purtator de cuvant al Politiei. In aceste conditii nu iti ramane decat sa exclami cu naduf: Vai si amar !
Liliana Costache

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....