spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Vai de vai ! Bani cheltuiti degeaba de PIC şi POC ! Ornamentele de Craciun s-au rupt pe bulevard

Facebook Twitter Google+
Vai de vai ! Bani cheltuiti degeaba de PIC şi POC ! Ornamentele de Craciun s-au rupt pe bulevard
Nu a trecut decat o saptamana de cand semnalam lenea autorităţilor locale pesediste care ar putea provoca pierderi banesti din buzunarul argesenilor. Scriam, acum 7 zile, despre faptul că ornamentele de Craciun nu au fost stranse si depozitate nici pana acum si se distrug din cauza conditiilor meteo.
Azi dimineata, cativa soferi ne-au sesizat faptul că in zona manastirii, pe bulevard, cateva ghirlande s-au rupt si atârna periculos, zgâriind masinile in trafic. ” Noroc cu deumneavoastra ca mai scrieti despre belelele din oraş, dar si asa nimic nu fac. Ii doare in basca ! Mereu aveti dreptate ! Veniti sa vedeti cum s-au rupt ghirlandele si atarna acum peste masinile turistilor in zona Manastirii”, a fost mesajul unui tazimetrist din oras.
Comentariile sunt de prisos. În buza lunii mai, PIC si Poc nu au fost in stare sa stranga scumpele ghirlande care acum , iata, se rup şi rup buzunarele argenilor. Poate Pic si Poc vor sa aprinda ghirlandele de Craciun de…. Paste sperand, probabil, ca argeşenii le vor ura CRACIUN FERICIT in luna APRILIE !
Iata ce scriam exact acum o saptamana:

Mai mulţi argeşeni reclamă faptul că administraţia locală dă dovadă de o lene şi indiferenţă extrem de păguboasă. Este vorba despre faptul că, nici pana la aceasta data, ornamentele de Craciun nu au fost stranse si depozitate in conditii bune pentru a fi folosite si la anul. In aceste conditii, aproape de luna mai şi in timp ce teii au infrunzit, zeci de instalatii traduse in investitiile de zeci de mii de lei din banii argeşenilor sunt lasate de izbeliste desi, in mod normal, acestea ar fi trebuit protejate pentru a mai putea fi folosite in perioada sarbatorilor de iarna următoare. Aşa cum stie oricine, plasticul si cablurile au mult de suferit dacă nu sunt depozitate corespunzator iar furtunile  dar si temperaturile ridicate vor distruge in buna parte instalatiile care atarna si acum prin oras. Mai mult, imaginea superba cu teii care infrunzesc este alterata de zecile da cabluri care atarna printre verdele de primavara. Multi argeseni se intreaba daca, nu cumva, adminsitratia a uitat ca suntem in preajma Pastelui si nu a Craciunului.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....