Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Va face Smiley pasul cel mare? Gina Pistol s-a afişat la un eveniment cu un accesoriu ” cu care s-a jucat toată seara”

Publicat

in

Cuplul Smiley şi Gina Pistol rămâne în atenţie. 

Fiecare gest este studiat, iar presa caută semnul că relaţia celor doi a intrat într-o nouă etapă.

A fost şi cazul unui eveniment la care Gina Pistol a participat şi unde un accesoriu a atras privirile tuturor. Presa taboidă se întreabă dacă nu cumva Smiley a făcut marele pas şi a cerut-o deja de soţie pe frumoasa blondă. De ce? Pentru că Gina Pistol a apărut cu un inel ca de logodnă pe deget, cu care s-a jucat toată seara, dar pe care a încercat totuşi să-l ţină ascuns de ochii ziariştilor.

Recent, Gina Pistol a vorbit în premieră despre relaţia cu Smiley, într-un interviu pentru Viva.

„Sunt un om care este liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte. Sunt un om normal, nu fac nimic greşit. Sunt o femeie care îşi trăieşte viaţa aşa cum simte ea. Ceea ce fac eu nu este nimic greşit. Nu sunt o femeie căsătorită care îşi înşală bărbatul, nu sunt o femeie care este într-o relaţie şi îşi înşală partenerul, nu sunt amanta cuiva. Fac ceva greşit că sunt un om care e liber să îşi trăiască viaţa aşa cum simte?”, a spus Gina Pistol.

Recent, într-un alt interviu pentru  Antena Stars, Gina Pistol a dezvăluit că pentru ca un bărbat să ajungă la inima ei trebuie să parcurgă mai multe etape.

”Tocmai de-asta am preferat să ţin oamenii departe, bărbaţii departe şi să îi las să se apropie doar când am simţit eu că totul e ok. Când au văzut de fapt că sunt o fată super-mişto, că sunt o tipă cuminte, că sunt o tipă muncitoare, doar atunci. Nu cred că am lăsat vreodată impresia că sunt genul de fată superficială. Adică oamenii care au fost să mă descopere au văzut că nu am nicio legătură cu imaginea pe care presa mi-a creat-o la un moment dat.

Eu cred foarte mult în chimie. Şi cred că ăsta e liantul care leagă relaţia dintre cei doi. După care nici eu nu sunt perfectă, din fericire. E absurd să cauţi perfecţiunea la celălalt. Trebuie să faci compromisuri şi tu şi el. De cele mai multe ori aveam nevoia să fiu cu cineva. Simţeam nevoia să fiu cu cineva. Să fiu şi eu cu cineva.”, a declarat Gina Pistol.

Smiley nu a mai avut nicio relaţie oficială de când s-a despărţit de Laura Cosoi. Gina Pistol a încheiat acum câteva luni o relaţia ce părea să ducă la căsătorie.
Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. De curând, paparazzii au surprins-o pe Gina Pistol în timp ce-i făcea o vizită lui Smiley la casa lui din Cernica.

Oricum, cele două vedete au şansa să devină, în curând, cel mai îndrăgit şi arătos cuplu din showbiz.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cîțu: ‘În luna martie se încheie procedura de achiziție a materialelor de prevenire a coronavirusului’

Publicat

in

De

Ministrul interimar al Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a declarat, joi, că, potrivit calendarului stabilit, în prima săptămână din luna martie vor fi finalizate procedurile de achiziție a echipamentelor, materialelor, substanțelor de prevenire a infectării cu coronavirus.

„Calendarul, aşa cum arată acum, ar trebui ca toată procedura să fie încheiată în prima săptămână din luna martie. Nu există niciun motiv să credem că nu va fi încheiată atunci. (…) Termenul limită este începutul lunii martie pentru a încheia toată procedura, achiziţionarea”, a informat Cîţu, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Ministrul Finanţelor a fost întrebat de premierul interimar Ludovic Orban care este stadiul procedurilor derulate la Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate privind achiziţia „echipamentelor, materialelor, substanţelor de prevenire a coronavirusului”.

Orban a subliniat că nu acceptă „nicio tergiversare faţă de termenele legale”, conform Agerpres.ro

Vezi și:

EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministrul interimar al Sănătății aruncă bomba- Taxa pe care Guvernul plănuiește să o scadă

Publicat

in

De

„Taxa clawback. S-a lucrat saptamanal in cadrul unui grup de lucru. In decembrie s-a facut o formula de calcul, o actualizare cu inflatia pentru a se scadea taxa de clawback si a nu se scadea si mai mult numarul de medicamente de pe piata romaneasca. S-a agreat o formula de calcul care urmeaza sa fie pusa in practica curand. Nu mai depinde de noi, Guvernul nu mai poate depune OUG. Un coleg liberal a depus in Parlament un amendament cu formula de calcul”, a zis ministrul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend